tirsdag 11. mai 2010

Menn. Og containerblogg?

Mannen i huset skrur sammen en kommode. Så spør han meg plutselig "Tror du jeg er like mye handyman som Gemalen, eller?"

Og allerede der er jeg ikke helt med. Og så babler han ivei om Bergljot og en container og en førtiårsgave mens han humrer godt, og jeg tenker at stakkaren har tørna allerede etter et par uker med pappapermisjon.

Jeg klarte jo å holde meg normal i hvertfall et par måneder. Men så begynte det å skli litt ut for meg og, skal innrømme det. Har sitti mye foran dataskjermen og plutselig ledd høyt og brutalt, samtidig som jeg har snakka med babystemme og sunget et par grusomme egenkomponerte sanger med rimord som "søt" og "grøt".

Men det viser seg at i tillegg til å være fan av Snuskebassa, har min kjære også falt for fjase-Bergljot. Og han er visst litt mer inne i hennes verden enn det jeg er. For han er veldig opptatt av den container`n. Og den har ikke jeg lagt merke til.

Nå er jo min kjære egentlig IKKE så veldig opptatt av sånt bloggtøys. Og det er jo veldig, veldig, ja ,VELDIG bra at han egentlig ikke leser blogger, for da får han ikke med seg at han har en kone som veldig gjerne skriver slike innlegg.

7 kommentarer:

 1. Jeg ble veldig forvirra når Bergljots superwoman dukka opp under din heading i bloggrollen...:-)
  Jeg forsto med en gang hva Mannen i huset mente for jeg er selvfølgelig til en hver tid oppdatert på hva som foregår....øh. Veldig bra at mannen kunne føle seg litt ovenpå, at han er like handy som andre menn.

  SvarSlett
 2. hihi.herlig at mannen også blir tatt av blogginga ;)

  ~maihilsen ~

  SvarSlett
 3. Haha...bitt av bergljotbasillen! Fort gjort! :D

  SvarSlett
 4. Når det gjelder å begynne å fortelle uten intro så høres han kliss lik ut som min mann!!!!

  SvarSlett
 5. En handyman som leser blogger? Litt problemer med å fylle dagene når han er i pappapermisjon?

  SvarSlett
 6. Jeg fikk aldri den containeren;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails