torsdag 20. mai 2010

Masse snasent! Og polyresin

Her kommer et innlegg fullt av glade utropstegn! Vi har nemlig fått den fornøyelige Selectkatalogen i hus, og der finner man mange fiffige gavetips til liten og til stor!

Som for eksempel denne deilige dressen til fritidsbruk! Den har en lekker fargekombinasjon, står det i annonsen. Ja, se selv! Du har vel neppe SETT en lekrere fargekombinasjon? Og sjekk passformen! Snittet! Denne dressen er et MUST til sommerens grillaftener!

Buksen har til og med sidelommer! Tenk det!
Og så er det massevis av flotte interiørtips!

Jeg får nesten klump i halsen av denne skjønne ugla. Som faktisk ønsker dine gjester velkommen med lysende øyne OG "Hoo-hoo-hoo"! Kan du tenke deg en varmere velkomst?

Og ugla er faktisk laget av værbestandig polyresin! Jeg må innrømme at jeg aldri har hørt om noe lignende før. Men det er helt sikkert eksklusive saker!

Og, mine damer (og herrer?): den er hele 31 centimeter høy! Trettien! Ikke kun tretti, nei, slik som andre hooende lysøyde polyresinugler! Jeg gir meg ende over her jeg sitter!

Eller hva med en parykk?! Select lover deg drømmefrisyren i løpet av tretti sekunder! Det er jo helt fantastisk! Med denne parykken blir du kveldens dronning uansett - og dine venner vil synes at du er "rålekker"! (Hvorfor anførselstegn her, lurer jeg på? Rålekker er jo bare riktig ord!)

Du tipses om at du jo kan kjøpe flere parykker, sånn at du kan skifte frisyre ofte! Nei, nå klasker jeg meg sjøl på låra! Dette er jo enestående! Her skal det handles!

Parykken må vaskes i kaldt vann med mild shampo. Det står ingenting om balsam.

Jeg merker at her kunne jeg bare fortsatt og fortsatt. Men gir meg mens leken er god!

Men neste grillaften står vi nok hele familien i hver vår kledelige dress i lekre fargekombinasjoner, MED nyvasket, rålekker parykk, mens gjestene ønskes velkommen av et par lysende øyne. I naturtro polyresin. Og alle hører en varm og kjærlig HOOing borte i buskene.

Ha en rålekker dag! Med eller uten stil!!
Hoo-hoo-hoo!!!

Alle bilder er lånt fra Select.no

35 kommentarer:

 1. Herlig! Nå ser jeg at blogging erstatter det mye av ungdommens sosiale venninnetilværelse. Da man kunne sitte sammen med en venninne å le over tingene i Select-og Sparkjøp-katalogene.Håper at den ligger i kassa mi når jeg kommer hjem, så kan jeg bla i den og ha en fantasi-samtale med dine kommentarer i bakhodet!
  Takk for en god start på dagen!

  SvarSlett
 2. Minner meg om de samme opplevelsene jeg hadde med Nytt og Nyttig katalogen...
  (copy/paste) http://karinordseth.blogspot.com/2009/03/lp-kjp.html

  SvarSlett
 3. Hærlig!! Du kan få sagt det du Pia!! Denne gangen skal ikke Select katalogen kastes, håper den kommer til Pinse, slik at jeg har litt lesestoff på fridagene!!

  Ha en fortsatt fin uke

  SvarSlett
 4. Hi hi. Herlig innlegg. Fantastisk at du har tatt seg bryet med å gå gjennom katalogen og plukke ut det viktigste. Da slipper vi andre å lese den. Tusen takk for spart arbeid:-)

  SvarSlett
 5. Vet du virkelig ikke hva polyresin er!!?? Og jeg som trodde du var lærer!??.... (jeg skal fortelle deg i detaljer ved en senere anledning. Litt trøtt på morran her...)

  Jeg har lenge vurdert parykk. Og nå blir uhvertfall ungene glade: De ønsker at jeg kunne spare til langt hår. For det er så fint på alle andre mammaer...... Jeg prøver å si at 1. jeg kler ikke langt hår. 2. Jeg vil helst ikke se ut som "alle andre mammaer". Men jeg kunne jo overrasket md en parykk for kvelden. Grilldress har jeg!! Og hva skal man vel med ugle, når man har rotter??!!... En polyresinugle gjør hvertfall ikke nytta jeg ønsket i den sammenhengen. Så der kan du få hele beholdningen, for min skyld.

  SvarSlett
 6. Takk for nyttige tips på morgonkvisten! Då er det berre å finna fram Mastercardet. :)

  SvarSlett
 7. Ugle!!! Eller kanskje ikke... ;o)

  SvarSlett
 8. Ånei, og jeg som kom i skade for å kaste Selectkatalogen på vei fra postkassen og inn... :p

  SvarSlett
 9. Hahaha, herlig!! Den ugla hadde jo skremt noen og enhver fra å ringe på døra.. Jeg tror du hadde sett lekker ut i grilldressen med parykken på da :D

  SvarSlett
 10. Helt herlig hi hi. Utrolig hva som selges....og ikke minst hva som kjøpes...men hvem kjøper disse tingene da.....ikke meg iallefall;)

  SvarSlett
 11. Se der ja! Her er det bare å shoppe seg blakk!=P
  Eller, jeg skal være snill og la andre få gjøre det denne gangen kanskje.....
  Ha en hooo-hooende dag i grilldress!

  SvarSlett
 12. Heisan pia
  Fniste meg gjennom innlegget ditt. Du er jo den fødte til å drive med markedsføring!
  Takk for hilsen på bloggen min. Ha en flott dag!Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 13. Jeg tror jeg går for sånn herlig dress, litt a' la uniformene på posten. Også kanskje en sånn ugle, for den var skikkelig naturtro.

  Ps: Skjønner forresten at du har skjemt oss lesere ganske så bort med hyppige innlegg. Begynte nemlig å lure på om det hadde skjedd noe alvorlig, siden det ikke kom noe innlegg igår kveld.. Hm, her blogger Pia selv om hun er skikkelig syk (17.mai), også kommer det ikke innlegg på et døgn? Skal si fantasien begynte å løpe..

  Ha en herlig dag!

  SvarSlett
 14. hihihi festlig ;)
  du skriver bra som vanlig ;)

  SvarSlett
 15. Den er helt herlig den der Selectkatalogen. Gud, hvor de kan skryte av sine produkter. Jeg blir fascinert.
  Men den ugla har jeg kjennskap til. Det har seg slik at jeg samler på ugler, og to av mine venninner syns dette er så artig at de bestilte denne til meg. De hadde gjemt på denne gaven til meg til en passende anledning. Og det ble da jeg var på trillekoffertbesøk til en av dem i Oslo. Da sjenket de meg denne fantastiske ugla. Jeg måtte ha den i en ekstra håndbagasje på flyet hjem og jeg var, ja hva kan man si, rød i toppen. Og nå passer de på at jeg skal ha den framme ihvertfall hver gang de kommer på besøk. Den sier faktisk uhu og lyser nifst med øynene hver gang noen nærmer seg. Et festlig innslag på fest.
  Ha en fin dag. Nå skal jeg sjekke posten. :)

  SvarSlett
 16. Ha, ha, ha. Ja, nå gleder meg veldig til bildene fra neste grillaften hos dere!

  SvarSlett
 17. Selv om du risikerer å få markedsdirektøren i Select på telefonen (he, he) så er dette bare kongeHUMOR!!!!!

  Selv anbefaler jeg en lapp med NEI TAKK TIL UADRESSERT REKLAME som jeg har på postkassa mi - da slipper man søppelpost i kassa - men igjen da hadde vi ikke fått en god latter i dag! ☺

  SvarSlett
 18. Jeg ler så jeg griner :-D

  SvarSlett
 19. Takk for at du gir meg dagens gode latter :)

  Suverent!!!

  SvarSlett
 20. Fornøyelig lesing som alltid:-) Kanskje jeg skal utstyre hele familien med parykker, siden samtlige av oss lider av fenomenet uregjerlige hårmanker? Så veldig praktisk ut. Grilldressen tror jeg at vi står over, til tross for praktiske detaljer som sidelommer og sånt.
  Svigermor har bursdag neste uke. Kanskje jeg skulle slå til på en sånn ugle - som kunne ønske oss varmt velkommen når vi skal til Harstad i juli?
  Det verste av alt er at jeg tror faktisk svigermor hadde likt den...

  Håper Selectkatalogen dumper ned i postkassen her snart!

  Klem

  SvarSlett
 21. Herlig. :D En sånn parykk hadde jo løst alle mine hårproblem. Og tenk alle pengene man sparer på frisør og ikke minst balsam :)

  SvarSlett
 22. Ha ha ha, ubetalelig! Takk for god underholdning! :)

  SvarSlett
 23. Jeg sto bak en kar i en sportsbutikk, altså kø. Mannen skulle ha en treningsdress. Butikkmannen spurte om den skulle brukes til trening eller grilling. Karen dro på det, men svarte: NJJJAAAAA, det blir nok mest grilling!

  SvarSlett
 24. Hvem i all verden har vært så glup å komme på denne fargekombinasjonen? Dette er noe helt nytt.

  Og med parykk. Tror jeg må bestille med en gang. Dette gjør virkelig susen. Det er sikkert lurt å bruke balsam.

  Jeg klarer meg med ugla som Barbro har laget, jeg. Den er mye, mye flottere.

  Ha en flott Select-kveld.

  Klem

  SvarSlett
 25. Fyttirakkern. Jeg blir kvalm av slikt usmakelig söppel jeg. Hvordan KAN folk handle slikt. Men det gir meg mer selvtillitt til aa sette igang med symaskinen. KAn jo ikke vaere litt vanskelig en gang aa overgaa det derre?!
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 26. Hei Pia. Så hyggelig at du har lagt ut bilde av meg og Mannen fra sist lørdag på cæææmpingen. ☺

  SvarSlett
 27. Så sant, så sant, du får det sagt! Og eg får meg ein god latter :0

  SvarSlett
 28. Hahaha, så bra!

  SvarSlett
 29. Ett bitte lite øyeblikk der ble jeg faktisk bekymret *knegg*
  Flott innlegg, det forlenget nok mitt liv, å da så ;))

  SvarSlett
 30. He he he, jeg ler så jeg griner og håper at jeg ikke faller for fristelsene de serverer i katalogen denne gang;D

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 31. Haha, ja dette traff meg i hjarterota. Select-katalogen har eg hatt mykje moro med. Farmor var ein ivrig tilhengjar av desse katalogane, i fullt alvor! Har ei svigerinne som har vore modell for ein joggedress i Nært og Nyttig. Ho var ikkje lite flau...

  SvarSlett
 32. Her kan man vel bare si "ho ho". Fantastisk innlegg!

  SvarSlett
 33. Fantastisk!!
  Husker disse katalogene fra jeg var liten. Nesehårsfjerner og rosa/blå fugler som viste været og alt det der. Nå får vi ikke reklame i postkassa - så vi går jo glipp av mye moro! Takk for at du delte dette med oss.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails