fredag 14. mai 2010

Engelsk. Og onepiece.

Jeg har skrevet om giveaways, awards, wallstickers og her kommer onepiecen.

Snart går jeg over til kun engelsk i bloggen, synes det blir litt confusing med denne språk-mixen.
Ikke misforstå - jeg anser meg absolutt som en internasjonal kvinne, og har nothing against English, asså!

However, over til onepiecen. (Regner med at det skrives i one word? Eller heter det OnePiece?)
Man er visst IKKE kul hvis man ikke har onepiece. Har jeg skjønt. HELLO!!

Er man så føkkings COOL med onepiece, spør jeg bare? HÆÆ?!!
Onepiece, eller sparkebukser som vi også kan kalle det, er mere SØTT enn kult. Baby i onepiece - helt ok. Voksen i onepiece - ikke helt ok. Nå vet jeg at jeg lett lar meg påvirke, og det aner meg at hvis noen av sydamene legger ut en snasen onepiece i retrostoffer, så havner jeg lett på onepiecekjøret. Eller onepiecedriven. Så derfor skriver jeg dette i forkant:
Hvis dere, gud forby, skulle oppdage en kraftig kvinne iført et oransje blomstrete dynetrekk, and nothing else, PLIIS, slå meg i hodet med ei klubbe. Og så hit me, baby, one more time!  Eller kast en hasselnøtt etter meg. Whatever.
Bare få meg til å wake up!

Ha en moteriktig dag, med eller uten onepiece!

26 kommentarer:

 1. Fantastisk!!! Jeg ble veldig forundret ved påsketider da ei venninne kjøpte plysj stoff i lilla for å sy onepiece til sine døtre, men de bor litt utenfor byen, og der er nok presset stort - jeg jobber på skole, og det er først nå de siste ukene jeg har sett jenter OG gutter komme i dise forvokste pysjene på skolen, og på beste vest går de voksne i dette uformelige meget lite tiltrekkende-innendørs-helt-privat- så-ingen-ser-deg-for-du-ser-ikke-bra-ut antrekket... Og de synes de er KULE!!!! Lurer på hvor mange slike jeg ser i 17. mai toget på mandag...

  SvarSlett
 2. Tiltredes!!! Du er en klok kvinne. Jeg stritter også imot - men det ender vel med at jeg langsomt skifter mening og ender opp med å kjøpe meg onepiece på salg om et par års tid, etter at alle andre har sluttet å gå med det. Huff.

  SvarSlett
 3. Du! Jeg digger den onepicen tøtta har på seg på bildet, hvor stammer den fra??
  Ellers må jeg vel bare signere innlegget og si meg enig...
  Men ett viktig spørsmål har jeg, når er det på tide å legge onepicen på hylla? Når går det fra å være søtt og tøft til å bare bli kleint?
  Når pensjonerte gutta dine onepicen?

  SvarSlett
 4. Du er så herlig og befriende morsom, Pia! I digg you - I just say... ;-)

  Og takk for alle koselige kommentarer inne hos meg. Får ikke kommentert under kommentarer alltid, men de leses og verdsettes stort.

  Ha en fin fredag - med eller uten onepiece!

  Amélieklem

  SvarSlett
 5. Datteren min har fått seg onepiece og jeg synes faktisk at hun er stilig i den, men det er ikke fullt så fint på vokse mennesker. Jeg så en dame i en som var laget i 4 forskjellige farger og den "hang" liksom ikke like slapt på henne. Og etter som jeg har forstått, så skal man liksom ikke fylle ut en onepiece... (så du forresten Torsdagskveld i Nydalen i går? Det var det laget en musikkvideo om Onepiece..fornøyelig..)

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 6. Oh, yes, I agree - totally assa!
  And hvis I see you i en OnePiece, I will kakke deg in the head with noe hardt. I må fortelle that I had onepiece in 1990 when I was at the folkehøyskole and bare fjåsa around. It was så deilig, assa, men only for innebruk.

  SvarSlett
 7. Fantastisk!
  Onepiece ser bare søtt ut på baby'er/små barn spør du meg. Ungdom kan til nød gå med dem...¨
  Jeg så faktisk en dame på "vår alder" med en knall rosa onepiece i går da jeg var ute og kjørte. Jeg holdt seriøs på å kjøre av veien. ;)
  Have a nice day!

  SvarSlett
 8. Veeeel... jeg har faktisk snust på tanken med en onepiece... til bruk på hytta - langt opp på fjellet. Maset her ihuset fra den eldste om OnePiece er også stort - og hun må MER en gjerne kjøpe seg en - riktignok for egne penger.

  *fristelsen over å sy en retroOnePiece bare for å se deg i den er forøvrig stor*

  SvarSlett
 9. Her i huset har begge "barna" one piece...syns det er tøfft jeg da, selv om mannen i huset syns de ligner veldig på teletubbies.
  Jeg prøvde den ene en dag, men var ikke fullt så fint på meg hihi.

  SvarSlett
 10. haha, for et syn - jeg kan se det levende for meg. Ubetaelig!

  SvarSlett
 11. Brøøøøl!!,
  - endelig noen som sier det rett ut!!:-)
  To-åringen kan godt gå i onepiece , men den dagen "mor" gjør det - er det fordi jeg har blitt så overvektig at jeg ikke får på meg noe annet;-D
  Jeg finner frem balltreet for deg jeg..!
  I tillegg kunne jo man si noe om hvor mye det koster for denne babydressen,
  - sist jeg så en på nettet : 899,-
  Med fire barn prioriterer jeg heelt andre klær...
  Ha en fortreffelig langhelg/17 Mai Pia ,
  klem Hege.

  SvarSlett
 12. jeg er så overvektig at jeg fint kunne falle for fristelsen å krype inn i en onepiece som ikke strammer noe sted. men tro meg... hadde nok ikke vist meg utenfor husets fire da nei. Vinceprince får en imrg - men det er jo lov for en på to syns jeg da;)

  SvarSlett
 13. Eeeeeeenig!!! De er bare grusomme! frøkna på 9år her i huset er blodig fornærmet, for jeg nekter henne å få noe som er i nærheten av å ligne!! Forferdelig...Håper denne farsotten går over sporenstrex!!

  SvarSlett
 14. Jeg synes onepiece passer på barn og tenker ikke så mye over det om jeg ser barn ned i 10-års alderen i det.... Men jeg er ikke fullt så begeistret for voksne i disse uformelige kreasjonene...
  Gud forby at jeg plutselig skulle falle for noe sånt..

  ;)

  Ha en fin 17. mai

  Klem

  SvarSlett
 15. Ha ha. Her syr jeg heldresser i bøtter og spann for tiden. Alle vil ha dem. Men jeg hørte en litt eldre gutt som hadde det beste navnet jeg har hørt på dressene - "FJORTISBURKA". Jeg lo så jeg lå flat. Jeg håper ikke at jeg noen gang ifører meg fjortisburkaplagget. I så fall må jeg være rimelig desperat:-)

  SvarSlett
 16. Hehe. Pia jeg lover å komme med noe hardt for å slå litt vett i skallen din hvis jeg ser deg i en retro-heldress(eller fjortisburka som forrige dame kaldte det) på korps eller band-øvelse. hehe...

  SvarSlett
 17. Me totally agree! Onepiece er GYSELIG på voksne! De passer KUN til små nusselige barn. Men nå har jeg sterkt i minne at jeg synes både capribukser og sinkhus var hinsides stygt til å begynne med, men LOOK AT ME NOW!! Det er lett å bli hjernevasket sier bare jeg...

  SvarSlett
 18. Du er rett og slett rasende artig!

  God helg, Pia!

  SvarSlett
 19. Ha ha, morsomt innlegg, og må vel si meg enig:-) Jeg hadde vel egentlig en onepiece engang, men vi kalte det russedress..(det var før russen gikk i snekkerbukser altså)

  SvarSlett
 20. Enig, enig, enig. Jeg skal kakke deg hardt i huet dersom jeg ser deg vandrende nedover gata i antrekket du beskriver ovenfor;-)
  Tiåringen her i huset har skjønt at slaget er tapt. Hun tar det med fatning..

  SvarSlett
 21. Ha ha ha! One piece er et antrekk jeg aldri... ALDRI kommer å iføre meg i.

  I Fauske sentrum var det her i forrige uke en voksen mann iført lilla one piece. Og det var IKKE på tull. Stakkars. Jeg tenkte at kanskje og forhåpentligvis var han på vei til karneval utkledd som Tinky Winky... men han hadde ikke rød veske...

  SvarSlett
 22. Hehe, herlig :)
  OnePiece kommer jeg aldri til å ikle meg. Som du sier, det er søtt på småbarn, men absolutt ikke på voksne. Det er ikke så mange av sorten å se her i byen enda, men jeg regner med at det kommer. Så en ung gutt, kanskje 15 - 16 år, i KNALL rosa OnePiece på Rema her en dag. På en måte er han jo supertøff, men likevel så han bare merkelig ut.
  Håper du får en super helg, med eller uten forvokst pysj.
  Klem M.

  SvarSlett
 23. hei, hei! jeg er helt sikker på at du hadde kledd en sånn retro-onepiece, gjerne matchende med baby.. ;=)

  SvarSlett
 24. Jeg har onepice og jeg elsker den, et mer konfortabelt plagg finnes vel nesten ikke ☺ Nå skal det sies jeg jeg kun bruker den innenfor husets fire vegger så jeg ikke viser meg for offentligheten - der går grensen. De er jo ikke så fine og se på men guri så gode å ha på seg, klemmer ikke en plass ☺ Jeg fikk litt hakeslepp da jeg skulle hente i barnehagen for noen uker siden og både mammaen og pappaen til en av ungene kom i tofarget rosa/lilla onepiece. Tenkte kanskje at de hadde hatt litt dårlig tid og ikke rekt og skifte men seinere har jeg sett de både i BH og på butikken i samme habbitt så det er ihvertfall ikke tidsklemma de kan skylde på ☺

  SvarSlett
 25. Fjortisplagg er for fjortiser og ikke førtiser DEFINITIVT!!!!

  Vet ikke om du husker, men vi var sikkert ikke så lekre vi heller i oversized Poco Loco joggedress i tenåra.... ☺

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails