mandag 24. mai 2010

Bobler. Og snø!

På den samme verandaen der det for kun et par dager siden utspant seg boblende gledesscener....

....er det nå elendigheten som rår.
Snø! I slutten av mai! Hva blir det neste?!! Snø i juni?!? Regn i sommerferien?!?

Noen oppklarende fakta: 1) Jeg prøvde å sende ut ungene i snøværet for å posere. Men de var opptatt med "innesysler". Hva med å stille opp en gang i blant, spør nå jeg?!
2) Jeg har to bein. Men kun et gadd å bli med på bildet.
3) Selvfølgelig skal neglelakk på! Hallo, lissom, jeg pleier jo ikke å være bar nedentil! Jeg sitter akkurat nå med lekre tåskillere i friske farger mens jeg venter på at ny neglelakk skal tørke, faktisk! 

Ha en snørik aften, med eller uten neglelakk!

29 kommentarer:

 1. Fysj! Du tuller? Snø nå liksom! Ha deg vekk!

  Christin

  SvarSlett
 2. Snøen kan du få beholde. Her er det kaldt nok som det er, men det er i det minste regn det som daler ned.

  Den der med neglelakken tror jeg ikke helt på. Kan du ta bilde av tåskillerne dine?

  Klem

  SvarSlett
 3. Snø? Gud bedre, glad jeg ikke bor i Buskerud. Kommer helt sikkert ikke hit til Akershus, den snøen. HELT sikkert ikke!! Bare noen yndige regndråper så langt!

  SvarSlett
 4. SNØ? Det er riktig nok kaldere her i dag enn tidligere dager med riktig så sommerlig temperatur, men snø....Nai - DA streiker jeg.

  Det er fantastisk artig med den fotballen, nå gleder jeg meg til fortsettelsen og håper poden holder seg til ballen. Blir ikke samme svung om mor sjøl står på sidelinja og heier vilt i ballettsalen...

  SvarSlett
 5. Men på KALENDEREN er det snart sommar, og det er det som gjeld! Så lakk i veg du kjære vakre vene. :)

  SvarSlett
 6. Uff så deprimerande! Eg håpar for guds skuld at eg slepp å sjå den snøen før oktober iallefall.

  Lakke tåneglene har eg ikkje gjort enno. Det er mykje eg ikkje har gjort før sandalsesongen. Om snøen kjem så har eg no god tid på meg.

  SvarSlett
 7. Usj da, SNØ???!?!
  Vi krysser fingrene for at det IKKE kommer snø i juni. Det får da være grenser!!:-)

  Kos deg med ny neglelakk;-)

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 8. Nå må jeg nesten få skryte litt av at det var sånn omtrent to timer med sol i Trøndelag i dag! Snøen er heldigvis borte. (Men siden jeg skrev det her nå, så kommer den sikkert tilbake i morgen).

  Neglelakk er pent på tær,
  men ikke på mine klær.
  Derfor unngår jeg hele drølet.
  Fordi jeg er så flink til å søle.

  Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 9. Nå ble jeg veldig usikker her....er dette et av de allerede for lengst skrevne innleggene du har hatt liggende lenge, som du velger å publisere nå? Og må jeg samtidig få berømme Lina med et knakende godt rim. ☺

  SvarSlett
 10. Uten å legge ut alternative farger her på blogen??????

  SvarSlett
 11. Usj, snø!

  Var ikke akkurat isbading jeg så for meg da jeg pakket ned badedrakter til helgas besteforeldrebesøk i Buskerud..

  Herlig overdel på vesla, forresten.
  Ha en finfin uke.

  SvarSlett
 12. Å hoi-snø nå?!? Det må være raskt forbigående, satser vi på! Takk for at du deltar på give-away!:)

  SvarSlett
 13. Oi! Merkelig dette været!

  Herlig boblebilde!

  SvarSlett
 14. Huffamei, glad det ikke er samme været her! Må være noen som har glem å sjekke regelboka for akseptabel vær i slutten av mai ;o)

  Hvilken farge ble det til slutt?

  SvarSlett
 15. Elisabeth : akkurat dette er et rykende ferskt innlegg! Det ER snø her nå!

  Neglelakk : njaaa, ikke helt sant akkurat det...

  SvarSlett
 16. Puh. Det har i hvert fall ikke snødd her i dag. Rapporter jeg har sett på facebook fra sønnen sin klasse sin ankomst til Jontunheimen meldte også snø i fjellheimen (noen har da kontroll på alt - vi bare satte han på bussen og nyter freden og roen- haha). Jeg har ikke tatt sjansen på å plante uteblomster ennå jeg. Plutselig vasser man i snø ja. Det er det jeg vet. Først må det tippe juni og noen dager til.

  Vilde og Tobias har nok byttet ligne-på-plass. Vilde liknet masse på Thormod da hun var liten og yngre. Tobias liknet meg á la blåbæropplegget. Etterhvert har de beveget seg over på den andre siden. Nå ligner nok Vilde mest på meg og familien min - og Tobias begynner å bli latterlig lik Thormod - i hvert fall i kroppen. Han minner mest om den storken som Robin Hood kler seg ut som i Disneyvarianten. Laaaange, tynne bein. Og det har skjedd på 1 - 2 - 3.

  Klemmer i bøtter og spann ;)!

  SvarSlett
 17. Jeg synes det har vært en kald og sur vår, selv her i Paris! Men snø på østlandet nå, det var vel i seineste laget!

  Desto større er gleden over at det nå MÅ være sommer her. Vi så snurten av den for noen uker siden, men så måtte nesten ungenes strømpebukser fram igjen. Men i helga blei det nydelig vær her, og idag var det nesten best i skyggen. Det er vel et sikkert tegn på at man begynner å bli gammel - at man foretrekker å sitte hvit som et laken i skyggen, heller enn å svette for fargen i sola...

  SvarSlett
 18. Søtten heller! Typisk den derre snøen: komme sånn brått på! Ufint!

  SvarSlett
 19. Snø? Seriøst?
  Du må bo i en litt annen del av fylket enn meg, for her var det ikke mye snø i dag.. Tror jeg da:P

  SvarSlett
 20. Snø??? I slutten av mai?? Nei, takke seg til regn og atter regn....

  SvarSlett
 21. Ijøssenavnogrike! Jeg er glad jeg bor i trøndelag ;)

  Neglelakk på tær er overvurdert spør du meg. Hvem er det liksom som studerer andres tær og ser om de er lakket eller ei, sånn utenom de som har en "ting" for tær da, og de vil man jo ikke ha glanende på seg uansett. Det er hvertfall min unnskyldning.... :)

  SvarSlett
 22. Fanden ta! Jeg trekker tilbake det jeg skrev om trivelige trøndelag, minutter etter at jeg skrev det så haggler det så det skvetter her!!..
  :(

  SvarSlett
 23. Uff, ja. Her er det 7 grader, surt og kaldt. Og så snakker forskerne om en ny istid. Snakk om dårlige nyheter!!!

  SvarSlett
 24. Huff ja dette været er skikkelig uforutsigbart:( Jeg vil ha SOMMER og SOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 25. Snø ute i slutten av mai er ein ting. Noko heilt anna er at du tør å stå fram for heile norge utan neglelakk! Sjokkert!

  SvarSlett
 26. Så flott Boblebilde av lillemor :)))

  SvarSlett
 27. Herlig bilde!!!
  Men snø da !
  Du skulle ha blitt i "indre", du vet, og solt deg:)
  Og takk for tips! Har endelig skjønt hvorfor jeg blir tittet rart på , og ringt tannlegen;)

  Anett:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails