fredag 16. april 2010

Snart trekning...

Vi girer oss opp før spennende trekning på GI-BORT-en seinere i dag. Vi har dannet et lite band her i stua, bestående av trommer, bass, gitar og valthorn.

Vesla setter vi på blokkfløyte enn så lenge - jeg hadde jo planer om å bruke permisjonstida på å øve henne opp til en duganes harpespiller, men innser at påmeldinga til Norske Talenter bør drøye litt til.

På repertoaret nå i ettermiddag står vår versjon av ei god, gammel Queen-låt. Teksten skulle være
"WE WILL,
WE WILL
PICK YOU!"
men det synes gutta var en usedvanlig grov tekst, så pikkinga er bytta ut, og vi sitter nå og øver taktfast
WE WILL
WE WILL
TREKK YOU!

(Og jeg har ikke hjerte til å fortelle dem at de selv for noen år siden trodde teksten var we will fakk you...)

Dette blir en, om ikke spennende, så ihvertfall ulidelig kveld!

7 kommentarer:

 1. Da synger jeg med på beatleslåta LET IT BE MEEEEEE:)

  SvarSlett
 2. Jeg sitter fjetret ved edb-en! Kåååm aaaan, jeg trenger en oppmuntring etter utleiefloppen. For å toppe det hele gikk det hull på en ølboks i posen på vei hjem fra butikken, så jeg, bilen og halve huset oser gammel fyll. Juhu.

  SvarSlett
 3. Festlig du! Her lager gutta pizza og jeg forsøker å gi frøken snøre ett av disse berømte middagsglassene:-)

  tvi tvi

  SvarSlett
 4. Spennende, spennende. Tutturutu!!! (Det skal liksom være en fanfare)
  :D

  SvarSlett
 5. Aaaahhhhhh - jeg er SÅ spent. Nå skal jeg nyte grillmaten - og er igang med å drikke meg opp litt slik at jeg tåler evt nederlag/ikke gevinst litt bedre. Eller blir det kanskje verre med vin innabords..??

  SvarSlett
 6. Oi... jeg ser at du snart runder 70tusen. Herreminhatt: Da jeg begynte å følge deg var det "bare" 50tusen(og litt). Du er POPULÆR, frue!!! :D

  SvarSlett
 7. Skal vi hjelpe til med saksofon, trombone og bass.
  Marit

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails