fredag 9. april 2010

Førtiåringer. Og tabber

Jeg figurerte jo på NRK for et par måneder siden. Der ble jeg på en måte kategorisert sammen med førtiåringene. Og det er jo de som tabber seg ut mest på nettet, i følge denne undersøkelsen.

Men HELLO!! Jeg er jo ikke førti!! Det har selvfølgelig ingen av dere trodd heller, jeg mener, sjekk DET ungdommelige språket og alle de kule wordsa jeg bruker! Og de av dere som så meg på PULS skjønte jo umiddelbart at her har vi en ung kvinne. Neppe mer enn noenogtredve.

Når jeg fyller førti, derimot, skal jeg virkelig begynne å drite meg ut. Jeg skal skrive masse om min egen avføring og menstruasjon. Selv om jeg ikke har så veldig peil på barnefordelingssaker og sånn, skal jeg nok klare å hoste opp noe av den sorten som jeg kan legge ut her i bloggen. For det er sånt som førtiåringer gjør.

Jeg skal utlevere kollegaer og nær og fjern familie. Alle krangler (eller diskusjoner som vi sier her i huset) skal offentliggjøres. Med bilder. Og videoopptak. Jeg skal sjikanere alt og alle til de grader, og fortelle i detalj om hva som skjer med meg når jeg for eksempel har omgangssyke.

Så heng med, dette skal bli saker!

Utdriting begins at forty, sier nå jeg!

Ha en kul kveld, med eller uten tabber!

Og jeg har blitt tipsa om at Puls-Pia har blitt lagt ut på YouTube - nå har jeg endelig klart å se (og høre) hele innslaget.

9 kommentarer:

 1. Synes fortsatt det var en meget urettferdig fordeling av taletid i denne saken hos Puls. De kunne jo ha funnet en mer spennende ung blogger i studio, synes jeg. En som faktisk leser andres blogger og er mer aktiv......men men

  SvarSlett
 2. Jeg må begynne å drite meg mer ut med én gang jeg da... Hmmm... Men kan noen vise meg blogger der 40-åringer driter seg mer ut enn feks. disse barmfagre "puppebloggerne"?

  SvarSlett
 3. Hehe, godt du enda kan de kule wordsa da:-)
  Jeg ville tippet på at du ikke var en dag over 32, hvis jeg ikke visste, tihi;-)
  Ha en kos og solrik helg!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Du var kjempeflink! Fatter ikke at jeg har gått glipp av denne episoden av Puls. Og forresten, psykologdama var skummel!!

  SvarSlett
 5. SÅ ARTIG å se!!!! Du var kjempeflinke-Pia der, ja :) Takk. Det var en fin avslutning på kvelden. Skal på loppis imorra. Skal skrape på døra der kl 9. Håper på godbiter. Gamle, kule, retro, morsomme tekstiler. PUTER, vet du ;) Trine skal sove nå. Lev vel. Sov godt. Natti-natt

  SvarSlett
 6. Hva??
  Nå følte jeg meg en smule truffet her, Pia. Jeg har faktisk de siste månedene blogget både om avføring og omgangssyke - ikke mens faktisk- og jeg er faktisk laaaaaangt fra 40 - nå må du skjerpe deg - følg trenden, dråk .
  Følg med i timen- vær hip - avføring er både hipt og ikke minst nyttig å høre om.
  Du gjør deg bra i ruta - fett esse.........

  SvarSlett
 7. Homla - så lenge du er i tredveåra er det greit å blogge om alt mulig. Det er når du blir førti at du bør passe deg litt.

  SvarSlett
 8. Oj, da er det bare å glede seg til du blir 40;)

  SvarSlett
 9. Du er skikkelig flink:-) Jeg har jo sett dette en gang før, men benyttet anledningen igjen. Og jeg vil gjerne si at jeg synes du har en helt fantastisk innstilling!! Klem:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails