lørdag 17. april 2010

Aske. Og VELDIG!

Asken fra Island er ikke bare farlig, den er faktisk veldig, veldig, veldig farlig, leser jeg på VGs nettsider.

Og jeg er veldig, veldig, veldig lei av at media føyser opp den ene dommedagsprofetien etter den andre. Jeg kom meg fint gjennom svineinfluensaperioden, og jeg er sikker på at jeg kommer meg helskinna gjennom askehelvetet.
Bildet lånt fra dagbladet.no.
Når jeg googler vulkanaske, får jeg fram at asken kan ødelegge billakk OG at den faktisk stopper en hockeyfinale! Hey hey! No vart æ skræmt, ja!

Kanskje vil jeg pådra meg KOLS eller lungeødem eller hva man nå får av å innhalere vulkanaske. Men prøv å se positivt på det - asken er rimelig fersk, og sikkert økologisk.

La "Litt aske om dagen er bra for magen!" bli ukas motto!

Jeg ønsker dere en veldig, veldig, veldig fin lørdag! Med eller uten gassmasker og munnbind.

16 kommentarer:

 1. Mens jeg var i Bergen ble det fortalt på fjernsynet at "nå kjenner vi svovellukta godt her i Bergen". Jeg har visst dårlig luktesans. Selvfølgelig regna det (ja, det er jo ingen myte), men jeg måtte vende slukøret tilbake fra min ekspedisjon på jakt etter askeødelagt billakk. Ha en veldig, veldig, veldig, for å ikke snakke om skrekkelig god helg!

  SvarSlett
 2. Hehe, på New Zealand har dem sterk (og da mener jeg STERK!) svovelukt hele tiden enkelte steder. Sånn er det på Island også for den saks skyld. Media er flinke å hause opp stemningen ja, men geologene kommer ikke med vas.. ;)

  SvarSlett
 3. Ja, det lukter sovel her i bergen=) Det er den
  "råttent-egg" lukten. Har kjent den innimellom, men ikke noe mer enn det! hehe.... Media ER og BLIR media, HELDIGVIS;-P

  Bare asken forsvinner til Tirsdag når min kjære skal hjem fra nordsjøen, så er jeg fornøyd;)
  Ha en EKSTREMT VELDIG VELDIG VELGIG god helg!

  SvarSlett
 4. Hi, hi, det er godt du får oss ned på jorden igjen, Pia:-) Vi har fått en nordlending til i huset som sitter "askefast", så her blir det lørdagskveld med skikkelig rorbuastemning.

  SvarSlett
 5. Media har jeg sluttet å tro på for lenge siden ;-)
  Men det er no forbaska med denne "askeskyen" likevel.. Føler med de som får ødelagt ferien og de som ikke kommer seg hjem fra jobb til sine. Men hva kan en gjøre??

  Ha en fortsatt fin helg...med eller uten aske:)

  SvarSlett
 6. Ja, det er utrolig hva media "tillater" seg å fare med....

  Legger meg til som følger her hos deg, jeg :)

  SvarSlett
 7. Asken inneholder fluor også, og det er jo bra for tannebissene!

  SvarSlett
 8. Det er det værste som har skjedd siden 11 september, påstår dagbla. Og krisa koster flyselskapene 1,2 milliarder kroner kvar dag! Kor får dei alle pengene fra?? Eg er glad for at dette askehysteriet ikkje koster meg så veldig mykje. Ikkje så veldig, veldig, veldig mykje iallfall :)

  SvarSlett
 9. Jeg har kjøpt inn gassmasker og vernedresser til alle mann i dag - selv kattene får! Når jeg tenker meg om er det vel større sjanse for å bli sjuk av å kose med kattene. De fanger masse mus om dagen .-D

  SvarSlett
 10. hehehehe...herlig vinklig Pia :))

  SvarSlett
 11. Ja det fikk han faktisk høre på sykehuset også!!

  Enig med denne askegreia alstå. Lite å skrive om i Vg og Dagbla`blabla for tiden.

  SvarSlett
 12. Jeg velger her å sitere min sønn Waldemar 2.5 år som nå har tatt i bruk et uttrykk vi alle trekker på smilebåndet over at han har snappet opp: "Ja, SAAAKLI'!"

  SvarSlett
 13. Hehe... Kunne ikke vært mer enig. Den ene overskriften topper den andre - snart eksploderer jo alt - har jeg lest..

  Har gjort et forsøk på å sende deg en mail;-)
  Tusen takk for "ekstra-trekningen". De gutta dine er virkelig noe for seg selv!!

  SvarSlett
 14. Hehe, nå måtte jeg le her. Kjenner jeg tar det meget med ro dette her. Greit å se godene av litt økologisk aske med fluor i ;)

  SvarSlett
 15. Rart at ikke islendingene har dødd ut for lengst... Vi får bare holde pusten og vente på bedre tider. Overlever man med tenåring i huset, så overlever man det meste er min filosofi.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails