fredag 16. april 2010

And the winners are....

Trekningen er overstått, og her kommer resultatene!

(Måtte bare få lagt ei lita snuppe i EGEN seng! OG hun sover!!! Varer sikkert ikke så lenge, men dog - en GLEDENS kveld, dette her!)

Jeg har igjen brukt random.org rått og brutalt, et ypperlig verktøy når det gjelder tilfeldig trekning, MEN det tar ikke høyde for at jeg hadde fire ulike gaver og at folk har ønsket seg forkjellige ting og at jeg sjøl har blanda meg inn i tråden og sånn.

Men pytt sann, til slutt gikk kabalen opp, jeg har nå den glede å annonsere:

Idun - du stikker av med den lykkedukka. NÅ blir det lykke i heimen!

Gina fra Askim - du får ringen! Du har ikke blogg, så jeg får ikke linka.

Hello Baby Lou - tre Daisy-bilder kommer din vei!

Og til slutt, den mest populære gaven, fotografiene, går til....Monica! Som skrøyt så uhemma at jeg først hadde lyst til å trekke igjen. Men du vant, altså. Uten innblanding fra meg. Så grattis - LOVE is (soon) all around (you).

Til slutt: gutta synes jeg burde ha noen trøstepremier. Til de som tapte. Nå vet jeg ikke hvordan man kan tape ved å kommentere i en blogg, men jeg har nå trukket ut enda et par vinnere! Som får noe hemmelig....

Jannike og lillesmor - send meg adressene deres, så kommer det noe snasent i postkassa om ikke så lenge!

(Dere fire andre må også sende meg navn og adresse!)

Ha en lykkens kveld, med eller uten hell!

17 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til de heldige vinnerne! Skulle ønske det var meg...

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Gratulere til de heldige vinnere sier jeg med klump i halsen:(

  SvarSlett
 3. Gratulerer masse til de heldige vinnerne!

  SvarSlett
 4. Jeg bare griner og vant ikke denne gang heller!!!

  HAHA!! neida.. det går helt fint altspå :) :) En vakker dag blir det nok min tur!

  Du får prøve deg på min give away da, og håpe vinnerflaksen din er mer å skryte av enn min ;)

  Klem til deg!!!

  SvarSlett
 5. Åååååååååååååååååååååååh! Jeg hviner eller viner, usikker på skrivemåte, poenget er at jeg gjør det! Og mannen ser rart på meg. JEG VANT! Wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Jeg vinner aldri, så har ikke forberedt noen takketale. Men jeg smiler og h/viner. Uten vin. Med pepsi max og sjokkis. You made my day! Tenk 'a, nå kommer jeg til å tenke på deg ENDA MER!!!! Tusen takk Pia og random.org, me digg you! KLEMKLEMKLEM

  SvarSlett
 6. OG, ikke minst, grattis med lita snuppe i egen seng! Lykke til, håper det forblir sånn heeeele natten. Klem igjen (fra ei som har et barn i egen (altså MIN egen) seng og et barn sovende på sofaen....jaddda).

  SvarSlett
 7. Hei på deg:)
  Hyggelig med kommentar fra deg.Da vet jeg at du fortsatt er der:)

  SvarSlett
 8. Grattis til vinnerne:-)
  Litt missunnelig kjenner jeg, men jeg overlever nok!
  Du får se å ha slike flotte gi-bort'er litt oftere her:-)
  Ha en strålende helg!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 9. Forresten ligger det en liten award inne hos meg og venter på deg:-)

  SvarSlett
 10. Gratulerer til vinnerene- heldiggrisene! God helg til deg og dine fine, Pia!:)

  SvarSlett
 11. Å hjelpes meg - idag er jeg en lykkelig taper: Jeg vant trøstepremie. Og den trøster veldig - i så stor grad at jeg faktisk anser meg som en vinner. Hvilket jeg jo er. HURRA!!!!

  SvarSlett
 12. Så kjekt at du legg igjen kommentar hos meg! Eg tykjer det er stort! Du som har vært på TV'n og alt! Då gjer det ikkje så mykje at eg ikkje vant likevel :)

  SvarSlett
 13. JAAAA!!! Jeg vant ringen! :-D Og jeg har feiret på forhånd, med masse sjokolade ;) Hadde på følelsen at jeg hadde noe å feire.
  Hipp hipp heisann, hurra!!!
  Måtte familiebandet rocke for harde livet, og prinsessa sove sin søteste søvn i egen seng. Kos dere i helga alle sammen :)

  SvarSlett
 14. Jeg har forresten sendt deg adressa mi i en melding på Facebook :)

  SvarSlett
 15. Det go'guttene sin det!! Har du overlevd jobbstarten?? Nyt helgen iallefall♥

  SvarSlett
 16. Gratulerer såååå masse til de heldige vinnerne! :)
  Kjære Pia, jeg innbiller meg at du er bloggedronning ikke bare i forhold til utrolig bra innlegg. Men også i forhold til div. tekniske bloggeproblem. Jeg er igjen på nett i bloggverden, men bloggen min oppdaterer seg ikke i bloggscrollen. Vært borti dette du???

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails