lørdag 27. mars 2010

Takking. Og blogger. Og ei lue

Å takke er vanskelig. Takker man for mye, frykter jeg at folk tenker "Tror hun virkelig at hun er SÅ viktig?".  Skriver jeg sånn som jeg gjør nå, frykter jeg at folk tror det er falsk beskjedenhet. Takker jeg ikke, er jeg redd for at folk skal tro at jeg er overlegen. Eller utakknemlig.

Jeg har tidligere nevnt disse awardsa. Og det ligger jo en flott tanke bak, nemlig det å gi andre en liten oppmerksomhet. Sjøl kan jeg styre min begeistring for akkurat uttrykket award, og jeg har ingen stor trang til å fylle opp hele bloggen med sånne award-merker eller hva det nå skal kalles.

SAMTIDIG må jeg jo innrømme at jeg blir veldig glad når noen nevner akkurat meg. Jeg blir faktisk stolt når noen sender meg en award. Sjøl om jeg noen ganger blir litt brydd.

Derfor : Takk så mye til Ruskomsnusk-Siri, Siri og Marianne som har gitt meg awarder i det siste.

Takk til alle dere som legger igjen herlige kommentarer. (og her burde jeg spedd på med noen utropstegn!!!!!Og hjerter!!!!)

Og sjekk her da! (Se nederst i innlegget...) Tusen takk, Scrappehuset og Vibeke! (Den awarden skal jeg nok klare å få smelt på plass!)

En ting til : la dere ikke blende av antall følgere og kommentarer! Det er mye tilfeldigheter som råder, tror jeg. Jeg har vært innom utallige blogger, og det finnes massevis av flotte blogger. Noen har kanskje 2 følgere og ikke fått en eneste kommentar, men allikevel kan de være skribenter av ypperste klasse. De kan være flinke til å sy, ta bilder eller scrappe. Så gi folk en sjanse! Stikk innom en ny blogg eller to i løpet av påsken, er min oppfordring!

Jeg tar ofte en titt i andres bloggroller, og vips oppdager jeg - for meg - nye flinke bloggere.


Her om dagen, for eksempel, snublet jeg over Jippiyes og fant en kul lue som jeg bare måtte ha!

Og jo da, det er en giveaway på gang der og....


Tjalabais!

Ha en miljøvennlig aften, UTEN lys, strøm og andre fasiliteter! Èn time klarer dere!

12 kommentarer:

 1. Enig med deg, mange flinke og ikke minst koselige bloggere der ute. Oppdager stadig vekk nye. :)
  Utrolig spesiell og kul lue til nydelige Henny:)

  SvarSlett
 2. Det var en skikkelig KUL lue!!!!!
  Og et koselig innlegg!!!
  Bare takk ivei du!!!!
  Du fortjener alle gode tlbakemedinger , vet du!!!

  Ha en super helg!
  Klem fra Anett :)

  SvarSlett
 3. For en utrolig søt og stilig lue! Skjønner godt at du bare måtte ha den.
  Og de post-it lappene var jo herlige da - eller hva man sier om sånt.

  Ha en fin helg

  Klem

  SvarSlett
 4. Skikkelig fin lue!
  Og når det gjelder earth hour. Vi er med, sånn litt. Sitter her med mine gamle foreldre som er nyopererte på øynene. Så vi lar det være litt lys på....
  Klem fra Liv som stadig går den smale vei i Blogglandia.

  SvarSlett
 5. Så gøy å se alve-luen i bruk! Så fin den ble på! Wohooo, litt som å skryte av seg selv... Blir nå engang stolt. Ser til og med ut til at lillejenten din ikke vil rive den av heller. Ihvertfall ikke med det første. Håper den får mange turer ut i solskinnet som nok kommer snart. God påske!

  SvarSlett
 6. Så fin prinsessa di ble:) Jeg har bestillt meg en hos fru Jippiyes til lillesjarmørn min jeg også.. ! Gleder meg til å få den, var bare så skjønne.)
  Ja, så enig med deg,jeg rmalet tilfeldigvis innom deg i kveld, pga at Jippiyes hadde linket deg! Og hit kommer jeg tilbake:)
  Ønsker deg en riktig GOOD PÅSKE!!

  SvarSlett
 7. Oh.. så utrolig herlig lue!
  Takket være deg og dine siste innlegg har jeg jammen meg ramla innom et par nye blogger jeg også, og jeg ser at det kan bli tom lommebok etter påske. Både postit-lapper,"I love my penis"-tyggis og alveluer står nå høyt på ønskelisten. Skjønner jeg må utvide netthandelen til andre ting enn bare scrappeutstyr...

  Riktig god påske!

  SvarSlett
 8. Hei!
  Jeg dumpa borti bloggen din ved rentilfeldighet for ca 1 times tid siden, og her sitter jeg.. leser og ler så hele meg rister! Himmeloghav, så bra du skriver! Jeg har lagt meg til som følger, og gleder meg til neste innlegg!
  Ha ei flott påske!
  Marte

  SvarSlett
 9. Utfordringen er tatt og jeg har nå opppdaget TRE nye finfine blogger. Slikt liker jeg.

  Glad påsk herfra!

  SvarSlett
 10. Bra sagt! Jeg oppdager nye hele tiden og det er så göy. Lua var toppen :0)
  Önsker deg en toppen söndag! klem

  SvarSlett
 11. Takk! Jeg hadde tenkt å lese enda lengre ned i bloggen din, før jeg skulle legge igjen en kommentar til deg. Eller ti. Men jeg måtte stoppe opp her. For det du skrev her traff meg virkelig! Du har jo vært i bloggen min i dag, og lagt igjen en kommentar på påskeegget jeg har laget. Ville ta en titt på hvem det var som hadde lagt igjen kommentaren, og si takk. Du leste vel i bloggen min at jeg vurderer å stoppe hele bloggen. Nettopp fordi jeg føler den ikke betyr noe lenger, på en måte. Jeg mangler inspirasjon til å holde bloggen gående. Så veldig koselig å lese dette innlegget! Så igjen: takk :)
  Har forresten kost meg med lesing av bloggen din til nå, og har tenkt å lese videre i bloggen din når jeg har postet dette innlegget :) God påske!

  SvarSlett
 12. Fytti grisn den fine lua, kunne tenkt meg ei sånn selv!!! <3

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails