torsdag 18. mars 2010

Strømpebukse. Og body

Dere tror nok ut fra tittelen at nå skal jeg skrive om de klærne jeg har på meg akkurat nå.

Men nei, det er veslas klær som må kommenteres. Jeg ser i et par tidligere innlegg her at det kan se ut som om hun kun er ikledd body og strømpebukse på dagtid. Det kan også se ut som om body og strømpebukse har flekker på seg.

Dette er da riv ruskende galt! Feil! IKKE riktig! WROOONG! Det må ha sneket med seg noen flekker da bildene ble publisert. Og hun har faktisk alltid på seg en designerkjole, så dette med kun body og strømpebukse ANER jeg ikke helt åssen vi klarte å få tatt bilde av.

Sånn. DA var det sagt. En tung stein er løftet fra mine skuldre, som de sier i Fana.

Ha en moteriktig dag, med designerkjoler. For guds skyld!

13 kommentarer:

 1. hihi..:)
  Bare designer-dresser her i huset også:)

  SvarSlett
 2. Du har jo en fin designerkjole. For det har jeg sett på tv. Ellers så er det jo pent med stay-ups hvis man skal lunte rundt i body på dagtid, da:-)

  SvarSlett
 3. Her i huset må jeg innrømme at det altfor ofte går i utvaskede ullstrømpebukser med gamle bæsjeflekker. ;-) Men herreguud, de har da mange år på å kle seg litt penere!

  Og du! Tusen takk for rim på bursdagen. Det likte jeg godt :o)

  SvarSlett
 4. Godt å få det oppklart:-) Vi sliter liksom litt med å holde stilen her i Paris, for her har det vært stor slitasje på strømpeføttene i vinter Men i barneparken har de selvsagt på seg designerkjole og bukse, iallfall en dag i uka, "Rockefår" er bare ikke så veldig kjent her ennå.....

  SvarSlett
 5. He-he. Greit å få ting oppklart. Ha en fin dag, med eller uten flekker.

  SvarSlett
 6. Puh, godt å se, nå var jeg på nippet til å ringe inn en bekymringsmelding til barnevernet. ☺

  SvarSlett
 7. Mine barn var ALLTID kledd i designerklær, så her må du bare henge med.

  Og flekker - forekom ALDRI.

  Klem

  SvarSlett
 8. herreguuud, Vesla di er vakker!! (med eller uten designerkjole)

  SvarSlett
 9. For all del Pia, jeg hadde ingen andre tanker enn at datteren din ALLTID går med designkjoler. Og flekker, ja de kommer på etter at bilde er tatt.

  *fnis*

  Stilige LOer du har laget under her. Særlig den miderste:D

  Ha en fin kveld/natt:)

  SvarSlett
 10. Hmm, ja designklær er viktig i hverdagen ja... Og selvsagt har begge tuppene her i huset aaaaldri vist seg offentlig kun iført body og strømpebukse nei *ikke ironisk i det hele tatt*

  Flotte scrapperier du har produsert! Har prestert scrapping jeg også ikveld ;-)

  SvarSlett
 11. Ser min mor påstår at jeg alltid var kledd i designerklær??? De bildene har ihvertfall falt ut av albumet mitt.

  Jeg forventer imidlertid designerklær i morgen -for det er sånn vi kler oss i Fana. Du entrer tross alt byens snobbestrøk.

  SvarSlett
 12. Hahahaha! Jeg sitter igjen med et stort GLIS etter å ha lest de siste innleggene dine! Haleluja for body og strømpebukser slik at man slipper å røre alle de fine klærne som ligger pent bretta i kommodeskuffene :D

  Ha en herlig helg :)

  SvarSlett
 13. hehehehe...herrrrrrrrrrlig!!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails