mandag 1. mars 2010

Spennende trekning!

Jeg har alltid lurt på åssen man gjør det, når man skal trekke ut en heldig vinner i sånne give-aways. Velger man bare ut en, og later som om man har trukket? Gidder folk virkelig å skrive ut alle navn, legge navnelappene i en kjele og deretter trekke en lapp?

Jeg grubla fælt på åssen jeg skulle gjøre dette. Skulle jeg lime opp alle navnene på veggen og så kaste piler? Den jeg traff for la oss si tredje gang kunne bli vinneren?

Jeg kunne legge alle navnelappene i vaskemaskinen, og den som hadde det mest lesbare navnet etter en runde eller to med kokvask kunne jo vinne?

Jeg kunne trekke inn vesla på en eller annen måte, men hun sover nå. Og mitt mantra er VEKK ALDRI EN BABY SOM SOVER!!!! For guds skyld! Dessuten liker jeg jo ikke å bruke ungene på den måten - å liksom lage moro på bekostning av en baby, fy skam!

Jeg kunne ha skrevet alle navnene hulter til bulter på et ark, for så å lukke øynene, og så kunne jeg snurre arket rundt og telt høyt til hundre mens jeg tegnet kruseduller med pekefingeren og det navnet fingeren min pekte på når jeg ble ferdig med å telle, ble vinneren. (Det der hørtes jo morsomt ut - nå har jeg noe å finne på seinere i dag!)

Men trur dere at jeg GIDDER å skrive opp alle navnene med sirlig løkkeskrift? Nei.  Jeg vet dessuten knapt hva kokvask er, så det alternativet falt på sin egen urimelighet.

Jeg valgte det geniale random.org, og vips ble det ei ung, søt jente ved navn Stine Elise som ble vinneren! Og heldigvis var det noen med det navnet som hadde kommentert under dette innlegget, så om ikke lenge er to nydelige boller i tovet ull på vei nordover til deg, sammen med to magneter.

Tusen takk til alle som la igjen kommentarer! Og det var artig for meg å lese hvilke innlegg dere har satt pris på!

Ha en flott dag, med eller uten vinnerlykke!

13 kommentarer:

 1. Gratulerer til Stine Elise! Og takk for alle kreative tips ang. trekning. Jeg likte spesielt godt den med pilkasting. Den vile jeg valgt :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer til den heldige vinneren!

  Ha en fin dag, Pia!

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei, glad for at du er hekta på lykketips:) Produksjonen er i gang igjen, og et tips kommer din vei senere i dag! Ønsker deg en lykkelig dag så lenge!

  SvarSlett
 4. Gratulerer til vinneren! :) Personlig synes jeg du skulle valgt den varianten med kokvask, om ikke annet hadde du kanskje funnet ut av hva det egentlig er ;)

  Ha ei flott ny uke, Pia!

  SvarSlett
 5. Gratulerer til vinneren! Likte veldig godt alle forslagene til ulike trekningsformer:-)

  Ønskerdeg en fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 6. Vel, vel. Da vant jeg ikke denne gangen heller.

  Jeg likte spesielt forslaget med pilkasting, men pass på at du har en stor frisone.

  Du har vel dartspill i huset?

  Klem

  SvarSlett
 7. Ååå, tsen takk!! Enn at jeg var så heldig da?? Gleeder meg til å få post!!

  Takk igjen, Pia! :D

  SvarSlett
 8. Hehe, jeg håper du går for kokvask neste gang :D

  Ha en fin dag!
  Klem fra Maren :]

  SvarSlett
 9. Heia! Deilig blogg med littavhvert for alle typer dager! ;) helt herlig! Jeg ler av kommentarene dine om solkrem og svenske barn med armringer etsa fast ;) Og Quisling sveisen og soving! Ingunn :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye til vinneren! (gott det ikke var jeg igjen for det hadde värt litt flaut)
  Gott att du er tilbake Pia med dine herlige innlägg som alltid er fulle av humor :0)
  Önsker deg en fortsatt god kveld, klem klem!

  SvarSlett
 11. Hei igjen Pia, tusen takk for fin kommentar om lykketips:) Jeg tenker nok at du er en dame som er flink til å skape mye lykke i hverdagen din, men her kommer et lite lykketips (som lovet).

  Lykketips 24: Kyss mannen din midt på truten! Å kysse mannen sin er lykke, spesielt når det er en overraskelse. Kyss ham for eksempel rett før han eller du går ut døra.

  PS Jeg måtte bare gi deg det tipset;)

  SvarSlett
 12. Hi-hi!!!!!!!!
  Du er bare boblende kreativ og herlig!!!!

  Klem fra Anett :)

  SvarSlett
 13. Jeg synes du hadde en del kreative forlag på trekking av vinneren... Men gratulerer Så mye til Stine Elise som vinner av de to flotte ullskålene!
  Og du... jeg gikk for det "skitne" trikset med ungene i blogcandyen min... PÅ VIDEO... kanskje like greit at jeg aldri klarte å offentliggjøre den videoen... så der fikk jeg den!
  Glad du er hjemme igjen, har nytt dine innslag om marsipanhudbabyen og andre finurligheter de siste dagene... Håper turen gav masse energi til nye bloggkrumspring fra deg ;o)
  Klem Vibekke

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails