fredag 19. mars 2010

På reisefot.

Siden jeg synes det var så fryktelig morsomt å sitte med baby i armene på den tolv timers flyturen til Thailand, ønsket jeg å gjøre noe lignende igjen. I går satt jeg meg derfor på Bergensbanen, og håpet på forsinkelser an mass.

Jeg tar en sånn reise med et positivt sinn - tenk så mye man får trent armene! Og så mange flotte naturopplevelser jeg vil få, der jeg sitter med et sovende barn i armene. Ja, dette blir stas.

Så hvis dere observerer kvinne med  barnevogn, bilsete, kamera og STOR sekk på slep, surrende rundt i Bergen, mens jeg tvinger et par barn til å posere foran fisketorget og tvangsforer en gutt med fiskekaker - well, it might be me!

Ha en fantastisk helg, med eller uten besøk!


(Bildet er stjålet fra http://www.bergen.info/)

22 kommentarer:

 1. He he....kan se det for meg;)
  Skal se etter deg jeg da...thi hi!
  Ønsker deg en fantastisk helg i Vestlandets hovedstad.
  smil og klem
  Nina

  SvarSlett
 2. Aa, Bergen, kjaere Bergen:) MIn hjemby... Naa fikk jeg plutselig hjemlengsel. Spis et par fiskekaker for meg ogsaa paa fru hagelins... Por favor:)
  Ha en herlig Bergensdag. Maatte den bli uten regn.
  KLEM!

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en flott helg Pia!!

  SvarSlett
 4. Kos deg i Bergen! God helg! :)

  SvarSlett
 5. Hjem, kjære Bergen!!! Åååå - gleder meg til tur vestover i påsken!! Kos deg masse! Tvangsforing med fiskekaker er ikke det verste - for i Bergen er det gode fiskekaker!!

  Klem!

  SvarSlett
 6. Her i Øst har vi nå fått Bergensvær, er det en sammenheng, mon tro? Har sola dratt med deg vestover? God helg!

  SvarSlett
 7. Ha en fin tur til Bergen!

  God helg!

  SvarSlett
 8. Velkommen til Regnbyen!!!!
  Håper du har hatt en fin togtur :-)
  Kos deg!

  SvarSlett
 9. Puh - jeg blir svett bare av tanken av Bergesturen din, Pia ;). Jeg skal også på tur i helgen - men mer en sånn uten barn og med barndomsvenninner. En slik som får en til nesten å glemme at han har barn og mann - ettersom disse venninnene har jeg hatt i 20 år før the family dukket opp. Dog - det er alltid kjempedeilig å komme hjem til sine.
  Leker litt med tanken om å begynne å sy søtt jentetøy. Kjoler og bluser. Lå veldig lenge våken i natt - til nesten 5 tror jeg. Og da tenkte jeg litt på det ;). Kan hende det kommer masse rosa kreasjoner etterhvert ;). Frøet er i så fall født. Klem klem

  SvarSlett
 10. He, he, dette larer du nok :) Ble faktisk litt misunnelig, for jeg har aldri vært i Bergen og har veldig lyst å reise dit. Men fra Frøya er det faktisk en verdensreise. Minst. :)
  Likte innlegget under her. Satt og kikket gjennom bloggen min en dag og la plutselig merke til at Eimund har stripete ullbody på ALLE bildene. Ser ut som om vi ikke skifter på han i det hele tatt :)

  SvarSlett
 11. hehe, ser det for meg. Du får komme med fortsettelsen og legge ut bilder av du som spiser fiskekaker når helga er overstått. Kos dere og god helg ;=)

  SvarSlett
 12. Håper du får en fin helg i Norges vakreste by!!

  Skulle ønske at du var litt heldigere med været. Her har vi ikke hatt nedbør på over 100 dager og så kommer du den helgen regnet kom.

  Ha en fin helg uansett vær og vind!

  Klem

  SvarSlett
 13. Synd jeg ikke er hjemme. Kos deg i byen vår, Pia:-)

  Klem...

  SvarSlett
 14. Kos deg her i fine Berrgen-byen!
  Gleder meg til å se de uretusjerte bildene herfra på bloggen din.
  God helg!

  SvarSlett
 15. Å neiognei her kommer du og så høljer det ned! Håper dere får en fin helg her hos oss, jeg skal holde utkikk, det hadde vært moro å støte på deg tilfeldigvis - jeg hadde vel bare listet meg forbi og ergret meg over egen skyhet! Kos deg masse! Klem

  SvarSlett
 16. Håper turen er verdt det - og at du har "hurramegrundt" i Bergen ! Adspredelse er kjærkomment for oss med mange barn- selv om man har ungene med på sprellet. NYT miljøskiftet!!! (Jeg er aldri så ørlite misunnelig på Bergenstur =/ )

  SvarSlett
 17. Det hørtes da artig ut. Håper du får det fint i Bergen. Regner litt for tiden, men det gjør jo ingenting.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails