lørdag 6. mars 2010

Ny header!

Jeg har jo nevnt at jeg har hatt planer om en makeover. Jeg er en racer på linking og skriving, men rimelig sinke på alt annet som har med blogging å gjøre. Jeg vil så gjerne prøve og klare sjøl, men det tar TID! Så jeg har juksa litt. Superflinke Siri har laget en ny header til meg! Og jeg har faktisk klart å få den på plass!

Litt snurt er jeg jo, siden hun forkastet alle mine strålende idèer. Jeg ville bytte navn på bloggen til Puls-Pias pulserende verden.

Som tidligere nevnt, hadde jeg et stort ønske om å ha bilder av meg selv i bikini, gjerne liggende inne i et sinkhus. I tillegg ville jeg ha et par sommerfugler, fire hjerter, en vaffel og et dådyr rundt omkring på headeren. (Eller heter det i?).

Jeg ønsket at Siri skulle fikse det sånn at mann og barn liksom svevde over meg og sinkhuset, iført kjortler og rosa vinger, mens de stirret ømt ned på meg. Jeg ba også om en katt, gjerne av typen britisk korthår, som skulle springe lett og ledig på sinkhusets tak, gjerne mens den fanget en ugle, eller i det minste en liten spurv, helt sånn vennskapelig.

Ved siden av sinkhuset skulle det rosa ullhuset stå, og hvis du klikket på det, skulle jeg sprette opp, med aftenkjole denne gang, og ønske alle velkommen til bloggen og gratulere med dagen til de som hadde bursdag. Gutta fra Frikar skulle klappe i hender og danse rundt meg, mens Rybak spilte munnspill.

Nå virker det ikke som om Siri falt helt for idèene mine, men uansett er jeg strålende fornøyd med min lille makeover, og neste prosjekt blir åssen kan man utnytte plassen på venstre side, altså få dratt bilder og tekst mer utover?

Ha en strålende lørdag, med eller uten makeovers!

31 kommentarer:

 1. Kjempestilig!

  Ønsker deg en herlig lørdag.

  SvarSlett
 2. Kjempefin header. Men du trenger i grunnen ingenting anna enn teksten din du - HVOR tar du det fra? Kommer alle disse vitterlighetene, litt spisse formuleringene dine bare deisende inn i hodet ditt. Du tar mange på kornet;-) På en herlig måte:-)

  Ha en kaoselig lørdag!

  SvarSlett
 3. KNALL !!!!

  SUPER DUPER LØRDAG ØNSKES.

  SvarSlett
 4. Grattis med ny header, Holmgang-Pia. På linken nederst finner du tips til breddeendring etc. Anbefaler å lage deg en testblogg, gjøre den usynlig for andre, og så prøve i vei. Ikke noe moro om du ødelegger denne knalle bloggen, vettu! Ha en super lørdag.

  http://moseplassen.com/2008/07/tips-til-andre-bloggere-p-blogspot/

  SvarSlett
 5. Hihi.. headeren ble knall :)

  SvarSlett
 6. Hihi.... Du hadde strålende idèer, men ofte er det enkleste best. Knallkul header.:))

  SvarSlett
 7. Kul header, passer deg som hånd i hanske! Bedre enn svende unger over bikini i sinkhus..Hehe.. Ha en super lørdag!:)

  SvarSlett
 8. Hehe, kul header du har fått deg! :)

  SvarSlett
 9. Kjempefin ny header! :)
  Ønsker deg en fin lørdag!

  SvarSlett
 10. Kjempefin header du har fått deg! Mange gode ideer, men less is more:-)

  Ha en flott lørdag!

  Klem

  SvarSlett
 11. Knall fin header Pia :-) God Lørdag, hos oss skinner solen og det er så heeerlig!

  SvarSlett
 12. Gratulerer! Headeren er kjempefin.

  Håper du koser deg i helga :)

  Klem

  SvarSlett
 13. Veldig fin header:-) (Jeg kunne også trengt en "Siri"...)

  SvarSlett
 14. stilig header.Når du finner ut av hvordan benytte plassen på venstre side som fortell det til meg:)

  SvarSlett
 15. Synd ikke ideen din ble til virkelighet - det hadde vært header sin det:)

  SvarSlett
 16. Hi-hi....FRODIG fantasi!!!!
  God ide med den rustne mannen....kanskje sveise meg en som smiler, og ALLTID er blid ;)

  Ha en fin løsdagskveld da :)

  Klem fra Anett :)

  SvarSlett
 17. He he, skjønner meg ikke på Siri, altså. Det siste spørsmålet lurer jeg også på... :)

  SvarSlett
 18. Hehe! Skjønnet godt at du blei skuffa da jeg ikke likte alle de "gode" ideene dine ;) meeen, det enkle er ofte det beste - kjendis eller ei :p

  BRA at du er fornøyd, selv uten bikini-header :)

  SvarSlett
 19. Så flott ny header du har fått deg ☺

  SvarSlett
 20. Headeren ble kjempefin den. Hvis du har med for mye, så blir vel dine besøkene sittende å stirre på headeren, og glemmer dine fantastiske skriverier.

  Når det gjelder å dra opp eller ned og alle slags slike spesialuttrykk står jeg på null - eller kanskje minus.

  Men litt nytt lærer jeg underveis, men ingenting som andre kan gjøre seg nytte av.

  De ligger jo laaaangt foran.

  Klem

  SvarSlett
 21. Gratulerer med ny headder Pia! God helg!!

  SvarSlett
 22. Se her ja, du fiksa bredden også. ☺

  SvarSlett
 23. Jøss. Jeg kjente meg neste ikke igjen. Dette var som dag og natt. Strechten likte jeg. Rolig lørdagskveld her, satt akkurat nå og tenkte på hva som skjer når du er ferdig med barselpermisjon. Er det naivt å tenke at du kanskje bytter jobb til "blogger-som-tjener-penger"?

  SvarSlett
 24. Gratulerer med ny flott header:D Du skriver så levende at jeg ser faktisk headeren din for meg akkurat slik du ønsker den hi hi

  SvarSlett
 25. Headeren din ble superfin! Selv om jeg ser for meg både deg i bikini og flyvende familie..hihi.

  SvarSlett
 26. Grattis med den nye headeren, den var stilig :)

  SvarSlett
 27. VERRY NAIS header... og et innlegg som gikk rett hjem hos meg!!! *gliser masse*
  Hilsen hun med katten i headeren sin...

  SvarSlett
 28. headeren ble kjempefin! Men jeg må jo si meg enig i at det der med svevende familie og selvportrett i bikini hadde vært no... :) God søndag!

  SvarSlett
 29. Grattis, lurt å samarbeide med andre, hehe. Jeg vil også gjerne ha tilgang på den venstre plassen, veit om noen som kan det, men lenger enn det har jeg ikke kommet.

  SvarSlett
 30. Flott header,Pia!

  Skulle veldig gjerne likt å se bloggen din med samtlige av dine mer eller mindre gode ideer! Hadde vært en forvirra opplevelse av de sjeldne, som hadde vært stort i min ellers grå hverdag :-)

  Venstre side kan utnyttes med å lage 3-kolonners blog, eller strekke ut hele bloggen... Jeg har prøvd meg på begge deler med ymse resultat hehe.
  Her er linker til der jeg fant hjelp:

  http://www.bloggerbuster.com/2007/07/create-three-column-blogger-template.html

  http://www.bloggerbuster.com/2007/08/adjust-margins-in-blogger-templates.html

  SvarSlett
 31. Nå har ikke jeg sett den gamle headeren din - men jeg la merke til denne headeren med én gang jeg kom inn i bloggen din, og tenkte: DEN likte jeg! Så koselig, innbydende header!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails