onsdag 24. mars 2010

Menn.Og snusk

Her ser dere min manns dataskjerm:
Legg merke til favorittene hans! Hvis vi på godt arabisk vis starter fra høyre, ser dere jo hans kjære kones artige blogg, etterfulgt av eldste sønns blogg.

Så følger kortspill /kabal (Jeg VISSTE det! Når han later som han sitter og jobber på kveldstid, mistenker jeg ham for at det går mye i kabal.) Nu vel.

Videre ser vi sangtekster,og det er jo greit nok.
Men så, helt til venstre leser jeg altså Snuskebassa!!

Til de av dere som straks mistenker mannen for å lese snusk, så kan jeg da forklare at selveste Snuskebassa er en herlig, morsom, kreativ og smågal blogger. Som jeg selv har anbefalt mannen å lese. Og mannen ble fra seg av begeistring da han oppdaget Snuskebloggen.

Men at han hadde lagt henne til blant favoritter, hadde jeg aldri trodd.

Så Snuskebassa, hvis du nå begynner å få kommentarer fra en som avslutter kjekt med Klemz! Taztez! Gutt-42, vel, da har jeg en mistanke om hvem det kan være.

Ha en flott dag! Med eller uten snusk!

P.S: Jeg var selvfølgelig helt tilfeldigvis innom maskina hans og så dette.
P.S igjen : Det kan se ut på det nederste bildet at jeg holder på å trykke rapporter misbruk. Det gjorde jeg altså ikke.

14 kommentarer:

 1. Tror jeg skal endre mine frokostvaner igjen: Forferdelig irritererne å sette korn fra grovt brød i halsen grunnet, latterkulene innleggene dine framkaller. Skal sjekke snuskebassa også. Hils mannen en god dag :)

  SvarSlett
 2. Herlig start på morgen dagen (tross en toåring som spyr hvert 15 minutt...) takk for dine fantastiske innlegg, nok engang.. ;o)
  I dag lo jeg godt for meg selv!

  SvarSlett
 3. Tihi, det ble en god start på morgenen!
  Nå skal jeg sjekke ut bloggen til denne Snuskebassa..

  SvarSlett
 4. Jeg må innrømme at etter jeg fant både deg og snuskebassa, har jeg vært innom dere begge hver dag. Artig og befriende å komme innom blogger som inneholder annet enn hvite, "perfekte" hjem...(unnskyld alle mine hvite blogge venner, men av og til er det deilig med litt gal humor...)

  SvarSlett
 5. Ååja, barnefotball er utrolig artig å følge med på!

  SvarSlett
 6. Har vært innom snuskebassa. Herlig blogg -akkurat som din:-)

  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg har vært inne og smuglest bloggen din en stund nå, Pia, og jeg fryder meg over hvert nytt innlegg! Deilig med selvironi og massemasse humor! Takk skal du ha. :)

  SvarSlett
 8. (Snuske-)piker, gambling og sang - din mann har så avgjort sunne interesser! Nå må jeg inne og se hva denne Snuskefruen skriver om. Jeg liker også blogger med et lite innslag av humor og rølp. Din er suveren.

  SvarSlett
 9. Hvis snuskebassa er halvparten så morsom som deg, tror jeg nok jeg må inn å titte litt hos henne!
  Takk for nok et morsomt innlegg:)

  SvarSlett
 10. Jepp, Snuskebassa har jeg vært inom før. Fin blogg :)

  SvarSlett
 11. Og Suskebassa smiler godt for seg selv når hun leser både innlegg og kommentarer. Takk Pia, for at du anbefaler bloggen min :-)

  Og hils mannen din og si at han er hjertelig velkommen som kommentator :-)

  Klem fra Liv

  SvarSlett
 12. Jeg har ikke vært innom snuskebassa, skal selvfølgelig sjekke det ut:)
  Hahaha jeg hadde nok lurt litt om det hadde vært en favoritt på min manns PC...

  GØY!

  SvarSlett
 13. Herlig innlegg! Og Snuskebassa må forvente seg flere lesere!

  SvarSlett
 14. ha ha ha! Allerede fast leser av Snusk(ebassa), men ble nå glad for å finne nok en artig og humorfylt blogg. ER enig med kommentaren din angående hvite, ryddige hjem-blogger. De er selvfølgelig fine de, men farge og latter topper min liste på vha jeg vil ha i en blogg.

  Herlig herlig herlig historie om de snusklesende mann/gutt på 42 år. He he he!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails