onsdag 3. mars 2010

Hvordan oppsto Puls-Pia?

Som dere sikkert har forstått, har mitt største mål her i livet alltid vært å bli kjendis. De som kjenner meg, kan helt sikkert skrive under på dette. Jeg HIVER meg frampå i alle slags sammenhenger. Være seg foreldremøter på skolen, på korpskonserter eller håndballkamper - Pia, eller Puls-Pia fra nå av, prøver alltid å komme i fokus. Linselus, PR-kåt, selvmarkedsførende, YES, der har du meg. I et eggeskall. Dere ser jo for eksempel at denne bloggen er SPEKKET med bilder av meg selv. Og dere skulle sett all de andre bloggene mine...

Jeg har kontakta alle TV-kanaler og aviser, og sagt at jeg kan stille opp på hva som helst. Jeg fikk nesten napp hos "Der ingen kunne tru at nokon kunne bu", men jeg måtte til slutt innrømme at jeg hadde løyet da jeg skreiv inn om min bolig øverst i ei furu i nærheten av Rømskog. Jeg har prøvd å bli Farmen-Pia, Paradise-Pia, Dr.Phil-Pia og Urix-Pia. Til ingen nytte.

Gleden var derfor enorm da de ringte fra programmet Puls og sa at de ikke hadde fått noen til å stille opp for å illustrere deres reportasje om førtiåringer som driter seg ut på nettet, og åttiåringer som driter seg ut på pleiehjem. Jeg sa at jeg mer enn gjerne kunne stille opp i begge reportasjer, men det ble tilslutt den om førtiåringene som ble min greie.

Neste uke tror jeg at jeg skal demonstrere Abtronic på Tv3, og jeg skal jodle været på Tv2.

Jeg drømmer om at dere snart kan få lese den artige reportasjen Puls-Pia tar pulsen på Phuket! i Se og Hør, og jeg vil gjerne teste pulsvanter i Allers. I bladet Vi over 60 kunne jeg tenkt meg å snakke om sekstiåringer og blogging. Syttiåringer og drinkmiksing. Eller nittiåringer og vanntilvenning. Hva som helst.

Jeg har også veldig lyst til å snakke litt om negledesign eller serviettbretting, så det er bare å ta kontakt. (Jeg har fått tilbakemeldinger om at jeg burde snakke om napping av øyenbryn og bart, men jeg synes det bare er sjarmerende med kvinner og sterk hårvekst, så det emnet interesserer meg ikke.)
Legger dere merke til familielikheten?

Vesla har ikke arvet moras markante nese, men hun har i stedet fått en litt uheldig utvekst i panna. Men tenk så heldig for henne når hun begynner å gå, for eksempel, og snubler og stuper inn mot salongbordet. Utveksten vil fungere ypperlig som støtdemper.

Ha en herlig dag, med eller uten berømmelse!

22 kommentarer:

 1. Er på yoga på mandager...(overlevelsestaktikk), så jammen bra jeg fikk sett deg på nett nå!! Skål og klem

  SvarSlett
 2. Ler og ler....

  Elsker bare bloggen og humoren din, Pia!!

  Ha en strålende fin dag!!

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Herlig, du er jammen god trening for smilebåndene! Urix skal du igrunn være glad for ikke nappet på agnet, tenk å bli forbundet med det oldis programmet da!!! Vi er da ikke 55+ enda heldigvis ☺☺☺

  SvarSlett
 4. Astrid, pulsjournalist3. mars 2010 kl. 14:22

  Hahah! Bare si fra hvis du vil være case i en annen sak? Puls-Pia tar et oppgjør med sinkhusene?

  SvarSlett
 5. Hi, hi, du er bare herlig! Ler høyt her jeg sitter:-) Synes forresten du skal vurdere det tilbudet over. (Det er nok mest fordi jeg fremdeles er litt furten over ikke å ha fått fatt i et sinkhus...)

  Klem fra sjaldamen

  SvarSlett
 6. Tror jeg har sagt det før, men minner deg på det igjen: du MÅ bare lage standups, Pia! Da blir du kjendis og...*hihi* Herlig!♥

  SvarSlett
 7. Hmmm. En sånn utvekst skulle jeg hatt den sommeren jeg skulle hoppe over rekka og totalt feilberegna avstanden mellom båten og svaberget. Det ble hjernerystelse og kløyvd leppe, gitt! Kanskje du kan lage en oppfinnelse rundt dette og melde deg på neste runde av Skaperen??? En slagt panne-støtdemper? :)

  SvarSlett
 8. Dr.Phil-Pia - yes, sier jeg bare ;). Du er så bloggproduktiv - her faller man ut av blogglesing noen dager - og så må man sette av en god sofaøkt for å oppdatere seg jo ;). Det skal sies at jeg blir mer og mer glad i sofaøkter, så passer meg utmerket. Jeg skal forresten benytte meg av denne bloggtrekkingsmetoden du beskriver. Før har jeg jo skrevet lapper. Så bra at verden går framover for oss bloggere ;)!

  SvarSlett
 9. Jeg er jammen glad for at du ligger på bloglista mi - god underholdning helt gratis og rett inn i stua mi!
  Du skriver knallbra :)
  Hilde Iren

  SvarSlett
 10. - fint at du likte smykkene :) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 11. ha ha. Kanskje du skulle prøve deg på noe sportsgreier også. Kanskje skiskyting - for treffsikker er du jo. Hvertfall i skriving:-) Bra innlegg. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 12. *ler og ler og ler*

  Fortsatt like morsom, selv etter lang feriepause. Du var savnet her i blogglandia :-)

  Klem ♥

  SvarSlett
 13. LOL og LOL og LOL igjen... Du er jo bare fabelaktig :-)

  Da gleder jeg meg iaff til å bli bedre kjent med et-eller-annet-Pia; ser jo ikke ut til at verden slipper unna (og selvsagt ønsker jo ikke verden å gå glipp av slik edel vare!). Kjør på med Pia i alle varianter; vi trenger deg!

  SvarSlett
 14. :):):):):):):):):):)....etterfulgt av RÅ latter!!!!

  Du er kjendis! Med STOR fan-klubb!!!
  Ler høyt! Du har fått meg til å le først 2 ganger....Rått og høyt!
  1. Da jeg leste innlegget her
  2. Da jeg plutselig fikk se at du hadde skrevet på bloggen min uunder LOVE-award!!!

  Du er bare herlig!
  Men muse-Knut er gift ;)

  Klem fra Anett :)

  SvarSlett
 15. Får sagt det du;-) Artig uttrykk på vesla. Lurer vel fælt på sin mor...

  SvarSlett
 16. litt blogg-adresse krøll med meg.
  Har fått ny adresse til samme gamle blogg :)

  beas-liv.blogspot.com

  håper du kommer på besøk igjen :)

  du er morsom!!! hihi:)

  SvarSlett
 17. hahahahahaha, sååååå jævlig kult!!!! Du kunne glatt blitt skribent i allefall ;)

  stooor klem fra susi;)

  SvarSlett
 18. Hahah, ler godt hver gang jeg leser tekstene dine, Pia :)

  Idag fikk jeg post, så igjen sier jeg tuusen hjertelig takk! De var utrolig søte de kurvene, og magnetene passet godt inn! Det var en super gi-bort gave! Takk!! :D

  SvarSlett
 19. Takk käre Pia! Jeg satt her og kjende meg litt nede i dag og så går jeg inn på din blogg og vad hender jo jeg ler så tårene renner, du er så bra på og skrive, takk käre du!

  SvarSlett
 20. Hvor tar du det fra sier jeg bare ☺ Knallbra innlegg ☺

  SvarSlett
 21. Hahahaha Takk for den!
  Herlig festlig!

  SvarSlett
 22. hehe...morsomt innlegg. Du skriver knallbra!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails