lørdag 27. februar 2010

Reklame. Og give-aways

Det er stadig folk som gir bort de flotteste ting i bloggene sine. Og det er stadig flotte blogger som absolutt fortjener litt reklame.

Jeg er elendig på å fikse sånne bilder ytterst på siden her, hvor du kan klikke og så VIPS er du inne i en blogg der du kan legge igjen kommentar og så kan du vinne noe flott. Eller du kan bli fristet til litt sleppehendt bruk av visakortet. Men jeg vil gjerne drive litt reklame for følgende blogger. (Og dette gjør jeg av egen, fri vilje):


Hvis du går inn her, har du sjansen til å vinne et flott smykke! Monome har butikk inne på epla - ta en titt - masse flott!
Ring fra Monome

Randi lager de flotteste smykker. Og mye annet flott! Besøk hennes butikk. Hun har akkurat hatt en sånn give away, så der var jeg litt seint ute, gitt. Men Randi, du kan vel kjøre i gang med en give away til?...

Kjolene til Ellen Sand! Jeg har nevnt dem før, men gå inn og sjekk da! Hæ?! Hva gir du meg?! Er ikke dama flink, kanskje? Stjernetellerkjolene er jo bare så lekre og lekne!


Og sjekk lappeteppene inne hos Budeia på epla! Herlige farger og retromønstre!
Skjønn baby på skjønt teppe fra Budeia

Snøstorm kjører på med nok en give-away! Helst vil jeg vinne sjøl, men jeg vant forrige gang. Så du får henge deg på nå.

Og så må jeg jo minne om denne fantastiske give awayen, som trekkes på mandag! Hvis du undrer deg over denne fetisjen for tovet ull, får du lese i bloggen min. Halve januar og begynnelsen av februar ble dedikert til tovet ull og tøvet tull.
To herlige boller i tovet ull og to kjøleskapsmagneter kan bli ditt!

Ha en gledens helg, med eller uten vinnerlykke. Eller shopping!

13 kommentarer:

 1. Hei :)
  - så fint innlegg og fine ord! Kjempehyggelig at du er med på trekning! Liker headeren din kjempegodt - den sier så masse :)
  Ha en fin lørdag!
  Hilde iren

  SvarSlett
 2. Slikt er ikke jeg flink til heller, men du har jo virkelig tatt tak her nå. Jeg er veldig enig i det ang Ellen sine kjoler (de andre bloggene må jeg inn å titte i først). Trivelig dame også Ellen, vi leier nemlig stallplass av henne og mannen, nesten naboer ;)

  SvarSlett
 3. Jeg er i en fase av rydding, kasting, resirkulering og gi bort-ing. Så jeg prøver bare å myse på give-aways. Ser jo at den kjøleskap-shopping greia er morsom, men jeg har en eske med umulig innhold stående i gangen jeg må bli kvitt. Den inneholder en gammel men brukanes printer, gammelt settekasse innhold, truser str 86 gutt, et litersølglass fra min manns unkarstid, en duk mm. Noen som er klare for denne give-awayen? Bare kom og hent!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for reklamen, snille deg :) Smykket du viser fra Randi er faktisk mitt. Og det er så nydelig!!! :)

  SvarSlett
 5. Jeg er dessverre ikke noe flink til å kase meg over alle disse Give Aways, men klage over vinnerlykke er jeg ganske god på.

  Har nettopp hatt en Give Away. Det skal ikke ta lang tid før jeg er i gang med en ny, men først må jeg få ekspedert den første som skal til Rachel i Sverige.

  Klem

  SvarSlett
 6. Tusen takk, Pia, for at du enda en gang reklamerer for meg:-))) Det blir nok flere Give Away's etterhvert skal du se;-)

  Vet ikke om du har fått det med deg, men et smykke fra meg kan også vinnes hos Fotomorro.(til 7.mars)
  Du skulle vel ha nok av bilder liggende, som passer til temaet "happy things"
  Jeg blir ihvertfall glad av å se de herlige bildene av Vesla:-)

  SvarSlett
 7. Nå skvatt jeg skikkelig her, ved første øyekast ligner den lille prinsessen på teppet fra Budeia på vår lille prinsesse ! Og i tilegg har min lille Thea samme sjiraff og den samme dressen ! ;)

  Flott blogg forresten, masse fint ! :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 8. Hei. Å linke i høyre kolonne er en smal sak, om du går inn for det fikser du dette, supermamma. :-)

  SvarSlett
 9. Noen give aways jeg ikke har fått med meg? Her er det bare å hive seg rundt. Hiver meg med i hylningskoret over disse flinke damene:-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Hei
  Jeg er inne her for første gang - flott blogg :)
  Men headeren din tok kaka - har ledd godt nå!! En av de beste jeg har sett :)

  SvarSlett
 11. Tusen takk for koseleg kommentar. Du har sjølv ein flott blogg!! Nydeleg den lille tulla btw :)

  SvarSlett
 12. Tusen takk for hyggelig hilsen på sida mi!! Jeg likte veldig godt bloggen din også, spessielt godt headeren din ja! Den var utrolig bra!!

  Morsom reklame du hadde idag! Jeg vurderer å opne butikk selv på epla, og har så vidt begynt å sy litt på bestilling. Så da tenkte jeg å reklamere litt for meg selv også her da i samme slengen hihi....

  Ha en ny flott uke med dine kjære!!!

  SvarSlett
 13. hehe lenge siden jeg har flirt når jeg har lest blogg, takk for det :) Fantastisk morsomme innlegg :)

  Ha en fin søndag :)

  Hilsen Karina

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails