lørdag 6. februar 2010

MGP 2011?

Til min hardrockelskende sønn og min hardrockwannabeelskende mann. Og alle dere andre hardrockelskere (og det er nok en god del av dere blant mine lesere): Når de freske trønderske metallgutta i Keep of Kalessin kan klare en tredjeplass i MGP, kan denne småfrekke karen stille neste år og sikte mot toppen.

Ha en god natt, helt uten gutturale lyder!

10 kommentarer:

 1. Hi, hi, min mann lurte på hva jeg drev på med nå (litt høy lyd på). Har helt klart en fair sjanse i MGP denne lille karen her:-) Helt på høyde med Keep of Kalessin.....

  Klem

  SvarSlett
 2. Haha - så utrolig bra! Stiller du som Manager??

  SvarSlett
 3. Enig med dere damer! Neste år tror jeg at jeg skal melde på mannen i huset. Han er veldig god på introer på mange sanger, på gitar altså. Så en medley tror jeg er tingen for han.

  Prinsessen har fått sin første mobil i dag, så hun er helt i hundre. Det er selvfølelig MP3 spiller på den, så vi har hørt på hennes forsøk på å synge sammen med Beyonces "Single ladies" i hele kveld. Kjempegøy å spionere på henne når hun rapper sammen med Trond Viggo foran speilet. Rett og slett et herlig syn, med skikkelig hiphop bevegelser og alt. Og det verste er jo at hun kan tekstene også. Så kanskje hun kan være en sterk kandidat til neste år.

  Men jeg regner med at vi alle er enig at det var en verdi vinner i kveld, fin sang, bra stemme og en sjarmerende gutt.

  Ha en fin dag i morgen!

  Klem

  SvarSlett
 4. Eh, takk. Det holdt i grunnen med 32 sekunder med den hana. Vi har vært på fest på lokalet og feiret samenes dag (ikke egentlig) og gikk glipp av hele MGP-sirkuset ikveld. Men har fått med hvem som vant og det var vel helt greit...

  SvarSlett
 5. Haha, for en fantastisk liten tass. Jeg har virkelig troen på at han hadde nådd helt til topps. Antakeligvis hadde han vunnet hele greia og fått MGP til Norge igjen.

  Herlig! Ha en god søndag!
  Klem.

  SvarSlett
 6. Ha ha det hadde nok blitt populärt tenker jeg ;-) Dette med MGP er jo nesten som et myserium (i allefall i Sverige)det er med sanger som man lurer på om det har blitt noe feil og att de skulle värt ett helt annet sted. Men den norske sangen i år var bra syntes jeg. Klem klem

  SvarSlett
 7. Heia Didrik! Han er jo som et kinderegg.....☺


  Det ligger NOK (!) en award til deg i bloggen min ☺

  SvarSlett
 8. Jeg kan klare meg uten både hardrock og hane, men jeg har en sønn som sikkert syntes tredjeplassen var for dårlig.

  Hvordan går det med bruksområdet for boksen, og har du prøvd den som hatt? Du kan jo legge ut et bilde, eller....

  Klem

  SvarSlett
 9. Jeg hadde i grunn hatt veldig sans for å sende heavygutta til en finale, jeg. Ordentlig heavy og ikke sånn glamrock. Nå skal jeg innrømme at vinnerrlåta har festet seg litt på hjernen og at jeg går rundt og nynner på den. Men jeg er litt enig med en kollega som sa "låta er grei den, men jeg er i grunn ferdig med jul nå."

  SvarSlett
 10. Hos oss var det fireåringen som heiet på rockerne. Seksåringen likte A1. Enda det var han som fikk cd med Dimmu Borgir til dåpen. (De satt ikke oppe og så direktesendinga, de så reprisen i morges. Så det er sagt).

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails