onsdag 24. februar 2010

Hjemme!

Vi er hjemme, og i bloggen blir jeg møtt med massevis av hyggelige kommentarer, nye lesere, flere awards og til og med en bokpremie!

Her hjemme er jeg møtt med snø og et enormt lass med klær som skal vaskes.

Jeg har masse å skrive om, men trenger å komme tilbake til hverdagen igjen, sånn at jeg får tid til å skrive.

Men vi har hatt en gledens tur, sjøl om jeg ikke akkurat tenkte det i går kveld der jeg satt i en fryst krampestilling med sovende baby på fanget, to knuffende barn på gulvet og et barn ved min side. Og skjermen foran meg strålte så blidt ut at det kun var 12 timer til vi var framme. Gæmlisene bak meg skrålte og skålte i vodka og klaga på den lange flyturen, og hadde jeg hatt en ekstra arm skulle jeg kasta det rundstykket jeg aldri fikk anledning til å spise i hodet på dem. Bare for å skape litt action på en heller stillesittende flytur.

Vi er ikke akkurat nøttebrune, men har da fått et lett anstrøk av falurødt i panne og kinn.

Legger ved noen bilder, så får det bli mer skriving etter hvert.


Ha en spenningens kveld, med stafett på TV!

13 kommentarer:

 1. Hei og velkommen hjem!
  Koselig å se bilder - og bli ekstra fristet til å bade og å drikke spennende drinker:)

  Takk for kommentar!
  Jeg vet at jeg burde la han forsyne seg selv også om natten, men mitt problem er at når jeg først våkner har jeg problemer med å sovne igjen. - Og da blir det litt lite søvn om natta:)

  Kos deg med stafett! Heia Norge

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem. Veldig koselig å ha deg i bloggland igjen :)
  Ferien din vil jeg ikke snakke om. Blir bare så utrolig misunnelig. Jeg kan tenke på den lange flyturen. Da blir jeg ikke så misunnelig. Jeg husker en flytur hvor en guttunge satt med et sånt spill som laga ganske mye lyd. Da holdt jeg på å kaste flymaten på guttungen. Ikke mye pedagogisk, da gitt :)

  SvarSlett
 3. VELKOMMEN HJEM, du har blitt savna! Jeg fokuserer også på den lange flyturen, da glemmer jeg å være misunnelig på ferieturen deres. Ja, ja, vi har hatt noen koselige, kalde dager på fjellet vi da..

  SvarSlett
 4. Velkommen hjem igjen...
  Borte bra men hjemme best. Det sa min jente, da vi hadde vært på farten i 6 timer.

  Ser ut som dere har hatt en kjempefin ferie, og det var nok godt med en liten pause fra all snøen..

  SvarSlett
 5. Velkommen hjem! Kjekt å ha deg tilbake:-)

  Klem

  SvarSlett
 6. Velkommen tilbake.
  herlige bilder fra sol og sommer og det trenger jeg her hvor vinteret her bitt seg fast og jeg drømmer om snømåking hver natt !!
  Holdt på i flere timer i går og i dag var det bare å starte på nytt. Kommer godt med at jeg er veltrent og ved god helse ..som de gamle sier.

  SvarSlett
 7. Velkommen hjem til vinteren! :)
  Jeg lengter iallefall til sommeren når jeg ser bildene fra ferien deres!

  SvarSlett
 8. Velkommen hjem...høres ut som dere har hatt det deilig.
  Blir koselig å få deg i bloggverden igjen nå, så jeg får litt herlig lesing fra deg:)

  Ha en fin dag Pia!

  SvarSlett
 9. Hei Pia!

  Godt å ha deg hjemme igjen, for hverdagen er ikke den samme uten Pia.

  Jeg regner med at dere har hatt en fin ferie og at dere har opplevd og sett mye spennende. Gleder meg til å se flere bilder fra turen.

  Ha en fin dag
  Klem

  SvarSlett
 10. Velkommen hjem..gleder meg til flere bilder og mer om hvordan turen har vært :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails