torsdag 11. februar 2010

Ferie!

Når dere leser dette, befinner jeg meg i varmere strøk. Og jeg har faktisk klart å skrive innlegg før vi dro, og fiksa det sånn at de skal vises etter at vi har dratt! Et stort steg for meg, et lite steg sikkert for resten av menneskeheten.

Kofferter pakkes!

Men det er jo begrensa hvor mange innlegg jeg gadd å skrive på forhånd, så nå blir det stille ei stund.

Jeg aner ikke helt hvordan jeg framsto på mandagens Puls, for da hadde vi dratt. Jeg rakk å se at de viste en liten snutt på nyhetsmorgen. Ja, ja, tenkte jeg da. Så fikk jeg se på nettet at kveldens Puls skulle handle om bloggere som vil bli sett for enhver pris. Og til slutt så jeg denne artikkelen, som sier at det faktisk er førtiåringer som tabber seg mest ut på nettet. Da begynte jeg å kaldsvette. Hva ville komme fram i kveldens program? Hadde de kryssklippa min blogg med Linni Meister sin? Hadde de kun tatt med de mest strålende kameraøyeblikkene der jeg sto med falsk nese og skrøyt av det rosa ullhuset? La de til sånn ekkel latter da jeg uttalte meg om blogging? Kan jeg og min familie returnere til vårt hjem når ferien er over, eller har jeg klart å legge mange liv i ruiner etter min skamløse TV-opptreden?

Ja, ja, time will show, som de sier i Sarpsborg.

Dere holde liv i bloggen så lenge ved å stikke inn her.

Og så får vi se om jeg klarer å komme med en liten reiserapport etterhvert.

Hasta la vista, babies! I`ll be back!

7 kommentarer:

 1. Hvem skal muntre oss opp i mellomtiden? Det er ikke bare å stikke av på den måten.

  Dere kan trygt returnere til gamlelandet når den tid kommer, og i mellomtiden må dere storkose dere.

  Klem

  SvarSlett
 2. Dagen blir ikke helt den samme uten... God tur, kos dere og velkommen tilbake.

  SvarSlett
 3. Håper du har det fint på ferie, men vi kommer til å savne innleggene dine....

  Innslaget på Puls var helt topp, og tror faktisk de presiserte at Pia var en 40-åring med full kontroll:-)

  Kos deg i solen! Her går vi for ny snørekord....

  Klem

  SvarSlett
 4. Gooooood ferie! Nyt den max :-)

  Klem ♥

  SvarSlett
 5. Jeg tror du relativt trygt kan komme tilbake til gamlelandet. Og angående 40-årnger og nett: Jeg tror det er uendelig flere "puppeblogge"r blant de som er 20 enn de som er 40. Og jeg synes iallefall dét er en relativt effektiv måte å drite seg ut på... ;o)

  SvarSlett
 6. Gosj!! God ferie Pia! Du gjorde en god figur på TV :o) Du er jo ikke engang 40 - så det var nok ikke deg de siktet til.

  SvarSlett
 7. Nyt Ferien. Det er en Award til deg på min Blogg:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails