torsdag 11. februar 2010

En kjapp hilsen!

Det blei liksom litt rart at jeg plutselig ble helt stille....Saa jeg faar komme ut av skapet og fortelle at vi faktisk er i Thailand!

Det har ikke noe med Puls-innslaget,altsaa, men vi befinner oss noen mil unna naa. Fikk sett paa nett-TV naa, uten lyd, riktignok, men det var sikkert et supert innslag. Neste uke viser de sikkert 40-aaringer som tabber seg ut paa telefonen. Ellers har jeg et forslag her om 30-aaringer som tabber seg veldig ut med smoering av barna sine - det myldrer med barn i alle roed- og rosa-varianter her. Vi smoerer for harde livet, og jeg merker akkurat naa at jeg blir stressa av aa ikke ha de siste 3 vokalene i det norske alfabetet tilgjengelig....

Gutta faar ikke lov til aa leie seg inn paa Chat and Play for 200 Bath pr time. Her er vi for aa vaere sammen som familie, ikke for aa sitte foran en skjerm - det gjoer vi nok hjemme. (Sitat : meg selv) Saa jeg faar foelge mine egne vise ord, og logge av.

Jeg sa vel paa TV at jeg ikke var ute etter aa skrive en dagbok paa nettet, saa jeg maa vel staa for det. Men skal naa skrive litt om turen naar jeg kommer hjem...

Helt til slutt: vi har det bra, det er varmt, kun en av oss har blitt lettere rosa, og tusen takk for alle kommentarer! Jeg ble helt overvelda!

Ha noen straalende dager, alle sammen, MED eller uten de tre siste vokalene i alfabetet. Og 35 graders varme.

15 kommentarer:

 1. Aah.. ja, det forklarer jo alt!! Ble jo litt nervøs når du plutselig ble borte :-O Kos dere masse i Thailand, og jeg leser gjerne en aldri så liten reiseskildring etterpå ;)

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg la merke til at du plutselig ble borte ja. Høres herlig ut med ferie! Kos dere masse og gleder meg til tilbakefraferieinnlegg når du er vel hjemme igjen! :)

  SvarSlett
 3. Er dere virkelig så langt borte?

  Tenker det kommer noen morsomme ferieobservasjoner når du er tilbake eller kanskje skrivekløen melder seg før den tid.

  Kos dere.

  Klem

  SvarSlett
 4. Ha, ha, du smygblogger! Hva er du for en rollemodell!? Kos dere på ferie, håper du ikke blir borte i månedsvis. :-)

  SvarSlett
 5. Å, SÅ HERLIG!!!
  NYYYYYYYT og kos dere !!
  Trenger det etter itens valgkamp, og tv-opptreden :)

  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 6. Hørtes fantastisk ut. Bare kos deg - og ta ferie fra blogglivet. Men vi håper du kommer sterkt tilbake når du kommer hjem igjen. God ferie!

  SvarSlett
 7. *jeg er ikke misunnelig, jeg er ikke misunnelig, jeg er ikke misunnelig*

  Ha en riktig god ferie og nyt varmen! Kjenner at jeg er relativt lei kulde nå... :-P

  SvarSlett
 8. Jeg GLEDER meg stort til å lese dine reiseskildringer! *neida, det legges ikke NOE forventningspress på deg*

  SvarSlett
 9. Neida, ingen her er misunnelige på dere! Det er så flott skiføre her og temperaturen er jo på pluss!
  Synes du klarte deg bra på Puls. En passe blanding av sprø humor med løsneser og seriøs, reflektert mor!
  Det ligger en "AWARD" og venter på deg på min blogg.
  Klem fra Grete

  SvarSlett
 10. Haha - jeg ler og ler av bloggen din! Her skal jeg jammen titte innom oftere!

  Christine

  SvarSlett
 11. Heldige dere! Ikke misunnelig i det hele tatt... haha
  Kos dere masse!

  Klem Vivian

  SvarSlett
 12. Thailand? Pføy, ville aldri jeg dratt til. Spesielt ikke nå når det er så kaldt og grått hjemme. Vil mye heller være vinterblek og hvit enn rosa/rød/brun (min faste rekkefølge). Så det så. *mumle, mumle*
  Kos dere masse Pia, nyt feriedagene, her hjemme har mediaene tatt HELT av så forvent pressekorps på flyplassen når dere lander. Jeg digget deg på Puls og kan ikke få skrytt nok av at jeg kjenner deg (utelater "-tegnene når jeg skryter), en kjendis. Klem

  SvarSlett
 13. Må bare en kjapp tur innom og si at jeg så Puls-innslaget nesten nettopp (ja, på opptak), og jeg må si du gjorde en strålende figur! Er virkelig imponert over hvor lite selvhøytidlig du her - ikke rart du har blitt kåret til norges morsomste blogg! NYT ferien, hverandre og varmen!! Klem

  SvarSlett
 14. Så fine bilder! Vi er skikkelig missunnelige! William savner kompisen sin, men skjønner at han har hatt en superkul ferie! Velkommen hjem, vi ses!:-) Hilsen William, mamma Lise og Dennis med fire nye tenner på en gang..

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails