tirsdag 5. januar 2010

Stor og liten. Og innlegg

Det morer meg at jeg kan more dere. Så tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger!
Men vi kan ikke more oss hver dag. Vi bør i hvertfall ikke le for mye, særlig hvis barnefødsler har ført til at du har blitt litt..eh..skal vi si ..slaskete.. nedentil. Prisene på Tena Lady er høye, så her kommer et seriøst innlegg. Blogginnlegg,altså.

For en som har vært liten lillebror i seks år, er det stort å være storebror. Jeg har ikke tenkt så mye over hvor viktig det har vært, helt til jeg fikk se masseproduksjonen av pakkelapper før jul, som hadde et gjennomgående tema : det var lapper til en liten lillesøster fra en stor storebror. På ganske store lapper. Med store bokstaver.


Og jeg regner med at dere drevne småbarnsmødre klarer å tyde det som står - bokstavene står jo tross alt i riktig rekkefølge.

Ha en storartet dag! Med knipeøvelser og uten innlegg.

17 kommentarer:

 1. Ja, du morer oss masse, Pia! Du er fantastisk med ord og vendinger:-)

  Det er tydelig veldig stas å være storebror! Herlig! Blir helt varm i hjertet når jeg ser sånt:-)

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Jaa, for en som er minst er det nok en lettelsens sukk å få kunne ta vare på noen og ta ansvar og være den som tenker mer og klokere enn noen. Jeg lærte noe superviktig av en lærer som er noen år mer erfaren enn meg for ikke så lenge siden. Hun sa: Når barn er urolige trenger de ikke å få mer de trenger å gi. De trenger å gjøre tjenester for klassen og kjenne at det er bruk for dem. Jeg lærete mye av den setningen. Det gjelder ikke bare for urolige barn men for alle mennesker. De som er stille og forsiktige, store og små, glade å ulykkelige. Vi trenger å vite at verden ikke ville vært den samme uten oss. Kanskje derfor min lille 2 åring blir helt obsessed med babyer. Han vil holde og kose og snakke forsiktig til og lager huk i knærne. Godt nytt år!!! Vi har vært i SYDEN og danset fugledansen på tysk og gode greier!

  SvarSlett
 3. Her trengs ingen Tena Lady! Har jo bare født EI... hehe. Og knepet som F! Men det JEG bekymrer meg over nå, er prisene på våtmopper. Lisja ser ikke ut! Krabber og gulper og plukker barnåler og støvdotter, mens jeg støvsuger, koster både jente og gulv, sukker og vasker. Og jeg får sjekket reaksjonsevnen; fra jeg hører OOUBLÆÆÆ på gulvet og til gulpet treffer gulvet tar det ikke lang tid, men jeg rekker aldri fram i tide. Og før jeg får stønnet ferdig, har Majamora gnidd hele klysa utover både nyvaska body, nyvaska strømpebukse, håndbaker og gulv. Er det ikke det ene, så er det det andre. Men jeg må si som 'alle' andre mødre: "Det er nå så koselig lell da!". Jada, vi koooooser oss. Hoho. Hils knivmakeren, og ønsk ham lykke til med den kommende blogginga. Vært artig å lest hans side av saken. Hehe

  SvarSlett
 4. så gøy du besøkte bloggen min
  så kule de bilbildene var!

  SvarSlett
 5. For en herlig storebror. :)
  Jeg har oppdaget at trampoline ikke er for flergangsfødende med alt for slapp holdning til all salgs trim, inklusiv knipeøvelser. Så ikke prøv det uten Tena Lady:)

  SvarSlett
 6. Pia! Jeg gjentar betegnelsen fra i går: DU ER EVENTYRLIG.

  Har du hatt bruk for kniven?

  Herlige lapper fra storebror.

  SvarSlett
 7. Elsker innleggene dine, like spent hver gang på hva du skriver om denne gangen..

  Herlig storebror, kjekt å se hvor stolt han tydeligvis føler seg.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 8. For et herlig innlegg,jeg lo først da...
  klart jeg kan lese det,er jo barneskolelærer:)
  Flink han er!! Minsteprinsen her ønsker også å bli storebror,men vi er fornøyde med tre vi!!
  klem

  SvarSlett
 9. Hvist meningen med dette innlegget var at vi ikke skulle le......så slo det helt feil;)hi hiKniper for harde livet ha ha. Herlig storebror da;)

  SvarSlett
 10. Hi, hi - you make my day. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 11. Ja, det er kjærlighet det:)
  Og takk for saftig kompliment hos meg!!!!
  Skvatt til jeg;)
  Godt det "drar" seg sammen etterhvert;)

  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 12. Så herlig pakkelapp - tydelig stolt storebror ja :)

  SvarSlett
 13. Hei. Som mor til en førsteklassing klarte jeg å tyde dette på strak arm (eller modent blikk eller....ja, du skjønner). Har lest rundt i bloggen din og kost meg og humret godt. Jeg har forresten en halvferdig sånn isoporkrans om du har lyst til å fortsette der du slapp...

  SvarSlett
 14. Hehe! Dette var moro...artige innlegg du skriv! Du får sagt det, altså;) Måtte knipe godt att eg, óg...spørst om ikkje eg må verte litt flinkare med desse øvingane framover *knis*...
  1000 takk for fine helsingar og kompliment, forresten!!...vert heilt varm om hjarta, eg:))
  Åh ja, det var godt å få heim att ungane mine...har kost oss med peparkakehus(mellomsten og eg støvsuga det fyrst...var ganske moro:)), kakao og høgtlesning.
  Herleg pakkelapp frå storebroren!
  Klem

  SvarSlett
 15. Hei :)
  Tusen takk for koselig nesøk inne hos meg :)
  Herlig blogg du har, så her kommer jeg tilbake :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 16. :o) Tusen takk for koselig hilsen hos meg. Det er visst mange som ikke har hørt om Pjoning :o) og det hadde ikke jeg hørt om heller før jeg var på Evjeklinikken! En blir helt hekta når en får teknikken inn i fingrene. Som jeg har skrevet til fler her, så skal jeg prøve å få scannet teknikken å legge det ut her på bloggen :o)
  Herlig blogg du har, så jeg kommer innom senere ;o) Ha en god natt og sov godt.
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails