lørdag 9. januar 2010

Konjunksjoner. Og film

Ser at det slo ned som en bombe det faktum at jeg var lærer. Hva hadde dere trodd at jeg var? Stylist? Agronom? Gatemusikant? Tvangsinnlagt? Motorsportmekaniker?
Jeg er spent på å høre!

Dere lot dere vel lure av språket mitt, for en lærer skal jo ikke bruke sånne overflødige ord som "jo", "vel" og "liksom". Og sånne ord elsker jeg jo å bruke! Dessuten har jeg en tendens til å starte fryktelig mange setninger med konjunksjoner, sånn som "og". Og "men". Og "for". Men det er jo det som er herlig med sin egen blogg, for her bestemmer jeg! Så får det heller rykke til i rødblyanten hos drevne norsklærere.

En ting jeg kunne ha vært, er filmskaper. Her har jeg laget en egen filmsnutt, starring me and my husband. Etter bursdagen hans.

<a href="http://www.grapheine.com">agence communication Paris Lyon Graphéine</a>

Ha en strålende filmaften!

22 kommentarer:

 1. Haha. Du kunne helt klart vært filmregisør :)
  Men visste faktisk at du er lærer. Har du ikke skrevet det i bloggen før? Eller kanskje jeg kjente igjen en lærersjel?? Vi er jo tross alt lærersøstre:):) Skjønner ikke hvorfor folk tror at lærere er så kjedelige. De skulle bare visst om alt som skjer innenfor skolens vegger...he he...

  SvarSlett
 2. Haha!!!
  Du kunne helt klart vært både filmregisør og journalist du.....knakande god er du!!!

  SvarSlett
 3. Fantastisk morsom film! Lo meg nesten ihjel!

  SvarSlett
 4. Jeg trodde filmen et øyeblikk skulle ende opp i en skikkelig "bollywood" magedans i neglisje?!? ;)

  Lærere er ikke noe å kjimse av (var det rett skrevet tro?), selv hadde jeg fått med meg det for lenge siden. Men så er jeg usedvanlig skarp da.... ;)

  SvarSlett
 5. Herlig film, du kunne helt klart vært filmregissør. Hvorfor noen måtte reagere på at du er lærer, forstår jeg ikke. Jeg har en drøss lærere i venneflokken og langt flere er som deg, (eller rettere sagt det inntrykk jeg har av deg), enn den gamle typen med lagerfrakk og pekestokk. Ha en koselig lørdagskveld!

  SvarSlett
 6. PIIIIA! F ta deg! Hehe... Gubben duppa av på soffen her, etter en hard og land Majanatt, og så skulle jeg benytte husets ro på å KOSE meg med noen blogger. Det gikk jo bra det. Helt til... jeg skulle lese DIN! Fyyyy! Det endte SELVFØLGELIG opp med at jeg ikke klarte å holde igjen GAPSKRATTEN, og... gubben våkna. Uuuuupsideisi :-) "NÅ FÅR DU LAGE FÅRIKÅLEN SIN SJØL!", hæhæhæææ, jeg får tårer i øynene. Pia: DU ER GOD SOM GULL! Og litt til .-)

  SvarSlett
 7. Bare innom for å si: Det er absolutt ingen som har reagert noe negativt eller noe sånt på at jeg er lærer, altså! Og ingen har kommentert språket mitt. Men lærer-Pia ville sikkert skrevet at "Du burde unngå å starte alle setningene dine med en konjunksjon"....

  SvarSlett
 8. Fantastisk bra :-)))
  Ler så tårene triller...
  Du må lage en fortsettelse på den der..DU MÅ!!

  Ja det var gøy med den awarden...Artig å få vite litt mer om hverandre:-)

  Er sikker på at elevene dine glemmer å se på klokken...om det snart er friminutt;-)

  Ha en fortsatt fin kveld:) (Nå må jeg se den snutten en gang til:)

  SvarSlett
 9. Fantastisk bra film, er den ute på DVD snart?

  SvarSlett
 10. Hehe - veldig bra film!:o) Jeg var ikke det minste overraska over yrket ditt. Swahili og indre Østfold var langt mer overraskende. Særlig i kombinasjon kanskje...;o) Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 11. Hi, hi, så bra! Hiver meg på Randi, og ønsker en oppfølger:-)

  Trodde kanskje du var journalist eller tekstforfatter i et reklamebyrå, eller noe i den duren..... Du er jo så flink med ord og vendinger.

  Elsker også å starte setninger med konjunksjoner, spesielt og:-)

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 12. Herlig, Thomas ler også! Jeg gjettet jo for lenge side at du var lærer, ikke så mange andre som spiller - Pop OG Rock med BLOKK{fløyte}!!!! Følte det var helt naturlig at vi er er i samme bransje. Og takk for entusiasmen til mitt siste innlegg, veldig takknemmelig for at du synes det er gøy også!!! Klem

  SvarSlett
 13. Hva tid drar du til Hollywood? Tror det kan bli langt mer innbringende økonomisk enn læreryrket.

  Men kanskje vi skal si at du må ta hensyn til elevene i første omgang, og jeg er sikker på at de vil nekte deg utreisetillatelse.

  Ha en fortsatt fin kveld.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 14. Takk for en herlig latter fra Roy og meg på lørdagskvelden! Du får hilse Hans Ivar og si at han kanskje burde justere sin begeistring noe... hadde jo vært kjedelig å måtte lage FÅRIKAL SELV!

  SvarSlett
 15. Pia du er så utrolig flink til og finne på artige innlegg, ennå en gang ble det en god latter på meg. Jeg hade faktisk ikke fundert på vad du hadde for yrke men lärer passer bra syntes jeg :) Godt du ikke behöver rette mine komentarer for da hadde det blitt masse röde understrykninger ;) Jeg har glömt norsken etter 20 år i sverige, men gör så godt jeg kan for og huske.Varme klemmer til deg i kulda!

  SvarSlett
 16. Av en eller annen merkelig grunn så hadde jeg på følelsen at du var lærer. Har jeg lest noe hos deg som fikk meg til å tenke det? Kanskje. Husker ikke. Eller så er det fordi jeg er lærer selv, at jeg skjønte at her var det en kollega. Leste jeg en plass att du skulle søke permisjon et år til? Det skal jeg også. Vet ikke helt hva jeg skal finne på, men jeg finner vel på noe.

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg. God helg! : )

  SvarSlett
 17. Hei på du! For en fantastisk herlig blogg. Her kommer jeg definitivt til å komme innom flere ganger. Utrolig godt skrevet og jeg måtte knegge litt for meg selv flere ganger. Jeg har i tillegg lagt den til på bloggrullen min. Håper du har en fortsatt herlig søndag!

  - Monica -

  SvarSlett
 18. Så stilig bilde du har i toppen, ser ut som at du er en travel småbarnsmor som har mange baller i lufta samtidig? ;)

  SvarSlett
 19. Jeg er også veldig glad i å begynne bloggsetningene mine med en konjunksjon. Blir jo litt mer "dramatisk" ;). Sånn bloggskriving burde jo egentlig strengt tatt være litt sånn muntlig variant - men jeg har ikke halt klart å slippe meg løs ennå. Bare litt. Rødblyant-Nina sitter i.

  Vi bor jo i grensetrakter - så Ørjeområdet er overkommelig. Det hadde vært veldig hyggelig med et gjensyn ;). Dessuten føler jeg sommeren er rett rundt svingen nå som juletreet er ute av huset - selv om barnålene nok kommer til å forfølge oss i månedvis. Har dere et typ sommartorp på svenskesiden - eller mer et bolighus?

  Vi har mer enn nok bygningsmasse med våningshus og låve + hundehus og søppelhus - og mormor sitt hus - så et sommersted har ikke vært i fantasien vår en gang. Har jo ikke akkurat giftet meg med Byggmester Bob ;).

  Hei og hopp!

  SvarSlett
 20. Det er helt klart at om jeg lever leeeeenge må du ta noe av æren for det - latter forlenger livet;)

  SvarSlett
 21. Ler meg ihjel - den filmen var råfestlig ☺

  SvarSlett
 22. Utrolig bra. Håper vi får flere filmer snart! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails