tirsdag 26. januar 2010

Framgang! Og eksklusiv video.

Som dere sikkert har skjønt, er det den tovede rosa ullboksen jeg higer etter. Heder og ære som Norges morsomste mammablogg - who cares? Dessuten har jeg jo fått den rosa knasten oppe til høyre, og den kommer jeg til å beholde etter valget også. Ordet "nominert" kan jeg bare prøve å fjerne på en eller annen måte, kanskje med korrekturlakk?

Med en viss fare for å framstå som en meget kynisk og usympatisk kvinne, som er villig til å gjøre ALT for å komme seg fram her i verden, må jeg bare få sagt: Nå øyner jeg en seier! Eller "Nå lukter jeg gull", som kaptein Sabeltann ville sagt. Akkurat nå driter blåser jeg i ordtak som "Hovmod står for fall", "Den som ler sist, ler best", og "Selg ikke skinnet før bjørnen er skutt". Her suser vi framover!

Jeg merker faktisk at dette valget bringer oss nærmere sammen som familie. Mannen snakker med meg opptil flere ganger daglig. Guttene går rundt og nynner "Bli med oss på ferden - stem på Pias verden". Og vesla, som pleier å sitte sammen med meg og skrive, ler så tårene triller og sier" Mor! Nå overgår du deg selv i morsomheter" før hun løper lett og ledig tilbake til oppvasken.

I heimen har det gått fra at jeg er nominert til årets-morsomste-mammablogg-på-en-eller-annen-blogg-som-sikkert-ikke-er-landskjent-for-å-si-det-sånn, til å lede i kåringa om å bli verdens morsomste mamma. Jeg lar ungene leve i trua. Og det er sikkert stas for dem å gå rundt og fortelle at mora straks er verdens morsomste og fortjener en plass i Guiness rekordbok.

Jeg vet jo at det er en del dager igjen av avstemminga, og det er jo en viss fare for at jeg kan få meg en på kjeften. Men den tid, den sorg.

Enn så lenge ligger jeg i tet, eller VI, som mannen min sier. Og drar vi seieren i land her, kan jeg love PARTY! Da blir det GI-BORT, det blir action og spas, det blir video og bilder!

Siden det ble litt kluss for noen av dere dette med bokser og bukser, så skal jeg glede dere med en film av min kjære, i rosa BUKSER.

Dette er da et nummer vi har begynt å øve inn i anledning seiersfesten. Legg til en del centimetre på min høyde og bredde, så har dere oss i et nøtteskall. Men siden en av sønnene ytra frempå at akkurat denne filmen var litt flau, har vi blitt enige om å la den stå en dag, og så sletter vi den eventuelt i morra. Så dette er en ekslusiv film.

Ha en ekstatisk dag, med eller uten tights!  Eller tajts...

23 kommentarer:

 1. HELT FANTASTISK!! *ler så hun griner*

  SvarSlett
 2. Hvor tar du det fra?? ;)

  Jeg heier på deg!

  SvarSlett
 3. Du er bare helt utrolig! Sitter her og knegger høyt - igjen:-)

  Lykke til i valgkampinnspurten!
  Klem

  SvarSlett
 4. Herlig! Jeg heier på deg. Og det blir nok en ekstatisk dag med tights, ingenting annet passer...

  SvarSlett
 5. Fantastisk bra! :D

  Fortsatt godt valg! ;)

  SvarSlett
 6. Haha - veeeldig fin film da!:o)

  SvarSlett
 7. Ooooohoooooiiiiiaaaaa! Jeg blir med på seiersfesten! Du bar MÅ vinne! :)

  SvarSlett
 8. Detta er så bra att nå går jeg inn og stemmer igjen du bare må vinne detta Pia!
  Ha nå en fin dag, klem fra meg!

  SvarSlett
 9. Du er bare helt fantastisk!!!

  Og ingen andre enn du fortjener denne seieren, når man ser hvor mye arbeid du legger ned i kampanjen.

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 10. Morsomt!! Jeg har akkurat vært inne og stemt på deg :-)

  SvarSlett
 11. FØRST: Herreguud du er morsom!! Jeg skal inn å stemme, uten tvil!!

  Så, tusen takk for oppløftende kommentar på bloggen min. Det er til stor trøst å lese at ikke "alle andre" for til å amme med engang.
  Så tusen takk :-)

  Ha en fin dag du morsomme! :)

  SvarSlett
 12. Fy flate, ikke værst for en tross alt nybakt fjerdegangsfødende, I am bending over - eksklusiv ja, men klam? Jommen sa jeg klam. Nei du, der er jeg altså dypt uening!

  SvarSlett
 13. Vinner ikke du....så skjønner jeg INGEN ting...

  SvarSlett
 14. Ler så jeg griner her jeg sitter. Må passe meg, for nabokontoret kommer vel snart gjennom veggen, og vet ikke om det er helt godtatt at jeg sitter å leser blogger midt i arbeidstida. Men jeg måtte bare ...

  Gleder meg til neste innlegg allerede :)

  SvarSlett
 15. Heia Pia:-) Klart du vinner! Skulle bare mangle med en sånn kampanje. Gleder meg til du skal blogge den tovede boksen;)

  SvarSlett
 16. Å jo, denne mannen er nok en kløpper salsa også! ;o)

  SvarSlett
 17. Jeg finner ikke ord for deg. Du er ganske enkelt helt UTROLIG.

  Du har sannelig fått gode støttespillere i valgkampen. Litt Obama svung over dette.

  Ikke fjern ordet nominert. Du må ha det som det er og henge vinnerdipomet under.

  Det blir ikke taits i kveld, men ønsker deg en kjempefin kveld likevel.

  Klem

  SvarSlett
 18. Du e itj rætt på en flækk! Hehehe, Pia - du ER S T O O O O O O O O O R :-))

  SvarSlett
 19. Hei Gry!!

  Treor jeg ler meg ihjel.
  Nå skal du få stemmen min,
  vel fortjent!!!!

  Goood tirsdagskveld!!
  Mvh HC

  SvarSlett
 20. Oi, du har jo seieren
  spikret der!!!

  SvarSlett
 21. ha ha. Konge film. Du har herved fortjent stemmen min. Har alltid hatt en drøm om å opptre slik sammen med mannen min. Dette var jo en genial måte å få det til på:-). Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Jeg slenger meg som følger her og håper på flere slike videosnutter! Lykke til i valgkampen:-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails