torsdag 7. januar 2010

Fårikål. Og scrappelys!

I anledning min manns bursdag, måtte jeg jo prøve å glede ham på en eller annen måte. Og siden jeg ikke har lest ferdig den inspirerende boka "Et bedre samliv - Med Anna Anka som coach", tenkte jeg at jeg i det minste fikk lage noe han ønsket seg til middag

Og ønsket hans ble: DAMDARAM : fårikål. (Det derre damdaram skulle liksom være en slags trommevirvel eller fanfare-lyd, det er ikke en sær versjon av fårikål)

Ikke noe galt med fårikål, men det er pokker så vanskelig å få tak i. Kunne han ikke ha ønsket seg einebærrøkt hjortefilet fra Inderøy? Strutsemedaljong? En eller annen kroppsdel fra kalkun? Noe økologisk fra kalven? De har jo alt mulig i butikkene. Selv mange liter med matblod fant jeg, rett ved siden av nedsatt smult. Men fårikålkjøtt? Nei.

Vel, etter å ha tråla gjennom 3 butikker, fikk jeg endelig napp hos en Meny-fyr, som kom med de lekreste, dypfryste fårikålstykker. Viva First Price!, sier jeg bare.
Og det ble selvfølgelig et gledens måltid.

I tillegg til bursdag, gjorde dette meg veldig glad i går! Jeg føler meg ikke som noe scrappelys i disse dager, men en sånn anerkjennelse blir en ekstra motivasjon til å sette seg ved scrappebordet igjen. Så tusen takk dere inne på Scrappehuset!

I mangel på bilde av mannen som spiser fårikål, legger jeg heller ut et bilde av et par av mine barn.

Ha en kulinarisk dag, med eller uten kjøtt!

13 kommentarer:

 1. Det var heldig mann det! Grattis så mye med utmerkelsen

  SvarSlett
 2. Den utmerkelsen fortjente du! Jeg er helt enig - du lager noen flotte albumsider, men masse glede, farger og FUTT!

  SvarSlett
 3. mmmm, jeg er også veldig glad i fårikål.:)
  Du fortjener masse skryt! Scrappe-kortene var kjempefine. Likte særlig de med mage. Synes gravidemager er så fint:)
  Hva står LO for? Kan egentlig ingenting om scrapping...
  Klem:)

  SvarSlett
 4. LO står for "layout" - eller oppsett. En layout er rett og slett ei side som vi lager og setter inn i et album.

  SvarSlett
 5. Fårikål er noe av det beste jeg vet, men jeg kan opplyse deg om att her i sverige er fåre köttet så dyrt att det er skammligt, så fårikål blir det veldig sjelden desverre :(
  Kjempe fine scrapper du gjort! Klem Rachel

  SvarSlett
 6. Godt bursdagsmannen fikk ønsket sitt oppfylt. Hva gjør en ikke;-)

  Kjempefint bilde av guttene, og artige LO'er :-))

  (Lærte noe nytt jeg også...)

  Klem

  SvarSlett
 7. Mmmmm fårikål er godt, så snill du er som laget det!

  En koselig blogg du har:) Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Ja, kan tenke meg det var vanskeleg å få tak i fårikålkjøt no...er jo litt utanom sesongen. Er ei stund sidan eg har ete det, vart ikkje til at eg laga det i fjor haust...minien reagerte sånn ein gong eg åt rosenkål, så eg turte rett og slett ikkje...og det som er så godt då...heldig han mannen din:)
  Må sei eg er imponert over scrappingen din...LO'ane, altså...lærte også noko nytt;)
  No skal eg nyte resten av kvelden med litt tv-seriar og legge meg til litt skapeleg tid, tenker eg.
  Ha ein fin kveld og morgondag!

  SvarSlett
 9. Ja endelig sier jeg bare!!!! Gratulerer såååå mye som scrappelys. Jeg er så enig i at du lager så lekre layouter, med morsom vri, snert og jeg føler at du følger hjertet ditt når du lager loer. Jeg digger at det er så klinisk rent for blomster og blonder!!!! VEEEEL fortjent og på tide at du kommer godt frem i lyset!!! klem

  SvarSlett
 10. Hei hei. Takk for koselig kommentar hos meg!
  Nå har jeg sittet å lest gjennom noen av dine innlegg og ledd godt! Du skriver så bra at dette var en fryd å lese. Jeg måtte lese høyt for mannen min. (Han skjønner forøvrig ikke vitsen med denne "bloggingen" som han sier)

  Nå har både sønnen og mannen sovet en stund på sofaen så det er vel på tide å legge oss:-)

  SvarSlett
 11. Gratulerer som scrappelys, det var vel fortjent! Gleder meg til å se flere LO fra deg.

  SvarSlett
 12. Så kjekt:D og ikke minst velfortjent:D Du er virkelig et lyspunkt i hverdagen med deine scrapperier og blogginnlegg:D

  SvarSlett
 13. Hei Pia:)

  Gratulerer så mye som Scrappelys!! Det er så fortjent:) Du er så flink:)

  God helg til deg og dine:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails