onsdag 2. desember 2009

Svin. Og et par layouts.

Svinevaksine gikk helt greit i går, men har jo oppdaga ulempen med massevaksinering. Det første som møter oss når vi kommer inn i lokalet, er noen vanvittige skrik. Når et barn hyler som en gris før vaksina er satt, så hjelper det lite med skjermbrettene som er satt opp. Barnet hylte og hylte, og jeg tenkte at enten får de se til å sette den fordømte sprøyta, eller så fikk de la ungen slippe. Jo mer de godsnakka med ungen, jo mer hylte ho. Og alle de ca 250 ungene som satt og venta på at det skulle bli deres tur, ble jo ikke så veldig oppløfta av de slakterhushylene. Men det skrikende barnet overlevde, og det gjorde gutta mine også. Selv far i huset fikk ta, siden vi har et barn under 6 måneder i huset. Gutta hadde nok litt smerter i armen i går kveld, men jeg la merke til at spillkonsoller ble håndtert like flott som tidligere, og smerten vekslet nok litt fra den ene armen til den andre. Så det var nok ikke så ille.

Legger ved et par sider fra scrappeduellen inne på scrapping. Det ene er en inspirasjonsoppgave (og hvor inspirert blir man av et mørkeblått bilde med noen snøfnugg? Vel, tok utgangspunktet i snøfnuggene, og så gikk resten av seg sjøl.)
Det andre er en skisseoppgave.

4 kommentarer:

 1. Så herlige LOer! Den første var råstilig, og den andre er til å smelte av (det er jo egentlig den første også *flirer*) Her har vi også vaksinert hele familien i dag - lurer på hvor effektivt det er når man går på Tamiflu, ho på legesenteret sa i alle fall at det var like greit å ta sprøyta... ;)

  SvarSlett
 2. Digger "tisse-LOen"!!!!

  Her skal det takes sprøyter i morgen, regner med at det går greitt. Vi har nok hatt svineriet alle sammen, men siden ingen ble testet anbefalte de vaksine likevel....

  SvarSlett
 3. Herlige LO'er Pia :)
  Her er vi også vaksinert alle mann :) Og ja, jeg har vondt i armen!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails