fredag 18. desember 2009

Ringbrynjer. Og tuba

Ja, hva driver jeg med på dagtid? Selvfølgelig KUN stimulering av min vesle baby - her er målet å få henne fram på alle mulige slags måter. Vi holder på med trolldeig og trafikkteori, mens vi innimellom mekker ringbrynjer og står på twintip nedover trappa. Akkurat nå tar hun armhevninger, faktisk.
Her er en liten snutt fra en av dagens maaange aktiviteter - som dere ser, legger vi vekt på å få henne til å beherske et messinginstrument, men vil at hun skal kunne blåse skikkelig FØR hun åpner tubaen vi skal legge under juletreet. Det blir en gledens dag, for ikke å si gledens øyeblikk, når gavepapiret skal rives opp med små, lubne hender og små gledesgrynt klinger i takt med juleklokkene. (nei, det er ikke meg selv jeg omtaler nå).

Den observante seer legger kanskje merke til at den blå fleecejakka i moderne barnestol (i bakgrunnen der)som tidligere omtalt her, nå er erstattet med litt makramè, faktisk.
Nei, nå får jeg tusle tilbake til godstolen for å se på Oprah med vesla på fanget sylting og safting av årets økologiske stikkelsbær. Vesla er ferdig med armhevningene sine, og står klar med sleiv og gryte.

Ha en fantasifull dag, med eller uten aktiviteter!
.

12 kommentarer:

 1. Så søt hun er:)
  Ønsker deg en super helg!

  SvarSlett
 2. Så flink jente! :) Jeg la ikke merke til noe som helst i bakgrunnen (enda jeg hadde lest det først), snuppa tok fokuset :)
  Og ja, jeg bytter jobb 1.1.10 (eller 4.1. da), samme type avdeling, samme firma, men annet (fysisk) kontor. Nærmere hjem, "bare 2 min fra Kiwi!!" (mannens utbrudd når vi kjørte bortom og sneik på bygget), og så er det 2-3 min fra huset mitt til Kiwi'en, så dette blir bra :)
  Ha en fin fredag med (Oprah og) det som hører med *klem*

  SvarSlett
 3. Ha, ha, ja, den skal tidlig krøkes....Veslesnuppa er bare helt nydelig!! Hun er vel snart klar til å bli Mensa-testet??

  Takk for "trøstende" ord! Skal vise de til mann:-)

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Pia. Takk for at su stakk innom bloggen min. Ønsker deg og dine en kjempefin helg. KLem

  SvarSlett
 5. Jeg blir i så godt humør av å stikke innom bloggen din. Snuppa er såå søt og helt klart langt fremskreden! Klem Ellen:)
  PS! Har du sett filmen De Utrolige? Der er en fantastisk scene hvor barnevakten skal 'trene' med babyen. Fantastisk morsomt:)

  SvarSlett
 6. Nydelig, nydelig, nydelig snuppe!
  Og du skriver morsomt og godt! Jeg legger meg til som følger her, jeg, slik at jeg ikke går glipp av noe :-)
  Ha en fin desemberhelg.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 7. Noe sier meg at jeg kommer til å produsere en del smil framover når det dukker opp innlegg her. Dessuten har jeg ikke klart å lese meg opp bakover ennå heller, så jeg har det tilgode ;). Jeg skummet litt her en kveld - for å få Piaoversiktien ;).

  Nå er det mekking av økologisk fikensyltetøy her (les: håndballkamp Norge - Russland, mens jeg sitter å klør masse i nesa av dyrehår - som sikkert burde vært støvsugd opp for flere dager siden).

  Lykke til med tuba-øving!

  SvarSlett
 8. Pia, you send me that baby RIGHT NOW!!!
  Big hugs,
  Nora

  SvarSlett
 9. Hehe, helt klart et stort tubatalent der! ;o)

  SvarSlett
 10. Så flott blogg du har.
  Nydelig lita tulle også.
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg setter stor pris på de.
  Kos dere i førjulsstria.. :-)

  SvarSlett
 11. Karl-Ove Knausgård har klart å skrive bok om bare seg selv, og får svært god omtale. Kanskje det er fordi han er mann? Du burde prøve det samme!

  SvarSlett
 12. Sidsel- ja, en Pias "Mein Kampf - på hjemmefronten" hadde kanskje vært noe?

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails