onsdag 16. desember 2009

Ribbe. Og cheeseburgere


Denne wallstickersen fra Happylines hadde gjort seg på enhver vegg nå i disse juletider. (Bildet er hentet fra Happylines sin nettside).Vi starta forøvrig spisegildet med en ribbemiddag på søndag, og det går som det alltid går - først glefser du i deg de herligste ribbebiter, men rimelig fort blir du rimelig mett. Og det får meg til å tenke på en fiffig liten juletradisjon som jeg og min bror deler de julene vi er sammen: Når julemiddagen er fortært, og vi sitter der med det glinsende ribbefettet som renner nedover haka og er så mette som vi kan bli, da ser vi på hverandre og sier : "Nå hadde det smakt med en cheeseburger". Å, så morsomt, tenker du nå. Ok, det høres ikke så morsomt ut akkurat nå, men prøv sjøl, på julaften, når du sitter der kvalm med nestensprengte tarmer. Det ER faktisk ganske morsomt.
Ha en flott ribbefri dag!

8 kommentarer:

 1. Hi, hi, har en mann som spør om akkurat sånn, når alle andre er så mette at de knapt orker se mat en gang...Men det verste av alt er at han mener det. Morsomt er det uansett:-)

  Ha en fin dag!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Måtte le godt da jeg leste kommentaren din inne hos meg. Det nordnorske språket er rimelig friskt og fargerikt, ja....Husets prinsesse fikk utvidet ordforrådet sitt da hun var med pappa og monterte en litt vrien seng..."Hæstkuk" og lignende inngår nærmest i dagligtale her hjemme...

  SvarSlett
 3. Hei Pia!
  Så fine wallstickers:-)
  - kjenner eg veldig igjen i historien din.., vi pleier å "toppe" pinnekjøttet / riskrem,julekaker og kaffi...!
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg,
  -det hjelper faktisk å snakke om det når det finnes så mange av dere snille mennesker der ute!
  Ha en fredelig jul, klem Hege.

  SvarSlett
 4. Så vittig!! Her i familien har vi nettopp fortært
  både ribbe og riskrem, og jeg er akkurat like mett som du beskriver... Så bare tanken på cheeseburger....pju.. Ser humoren;-)))

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 5. He he... Spørs om det frister så da :)
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 6. Hei Pia ;). Takk for koselig kommentar på bloggen min - og selvfølgelig veldig hyggelig å få være med i bloggrollen din.

  Jeg for min del spiser IKKE ribbe. P.g.a ribbefettet. Før ble jeg flakset opp på mormors elgekarbonader på julaften, men nå er mormor 86 år og jeg må lage Ninakarbonader til henne. Tror ikke de ble så verst, men hva smaker vel om mormors mat???

  Utrolig kul header ;). Haha. Den ble jeg i godt humør av å se på!

  Hei ho, må denne kvelden bli go´, den 16. kvelden i Blåfjell....eller hvor man måtte befinne seg.

  SvarSlett
 7. Hei Pia!
  Tusen takk for hilsen!
  Selvfølgelig er det bare artig at du har lagt meg til blogglisten!
  Ser jeg ikke har vært innom denne bloggen før, og synes du skriver friskt og morsomt, og wallstickersen var herlig. Liker så godt slike naivistiske tegninger.
  Ha en glad førjulsdag! mange hilsener fra Kaspara

  SvarSlett
 8. Hyggelig å kunne inspirere! :) Herlig wallsticker! Ønsker dere en flott helg :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails