tirsdag 8. desember 2009

Nyhetsmorgen. Og en layout

Når jeg har fått sendt gutta av gårde til skolen, har jeg en stille stund med amming og nyheter på TV. Og jeg skjønner at jeg er litt utafor. Jeg har nemlig IKKE fått med meg at det er VM i innebandy for kvinner akkurat nå. Og tenk at Norge har slått Finland 9-7 i curling! Men den mest sjokkerende nyheten var - hold dere fast - at Chiles tidligere president Montalva faktisk ble drept av gift i 1982! Nå må jeg ærlig innrømme at jeg ikke hadde fått med meg at han var død. Og skal jeg være enda mer ærlig, så har jeg faktisk ikke hørt om fyren. Men nå er nyheten brent inn i minnet mitt for alltid.

Over til litt scrapping. Jeg er absolutt ikke ajour med bilder, hvis noen skulle tro det. Jeg har hatt denne hobbyen i ca tre år, og jeg har hatt barn i over ti år, så enkel matematikk skulle tilsi at jeg har en del bilder som venter på å komme i album. Selvfølgelig ikke alle bilder, men noe bør jo inn.
Her er et fem år gammelt bilde, av en god treåring før far i huset fikk seg hårklippemaskin. Deilige dager i sydlige strøk de første dagene i desember.

8 kommentarer:

 1. Om det er noen trøst så vet jeg ikke om noen som er kommet til toppen av bunken.. haha.
  jeg har scrappet siden 2003 og er overhodet ikke kommet til dagens dato.
  Scrapper digitalt og har funnet ut at jeg scrapper de jeg vil og blåser i om en side er 1 år og på neste er de 4 år.. da blir det jo litt morsomt å bla i boka. så hos meg blir det litt hopp i tid

  SvarSlett
 2. Hehe... Nå må jeg si at disse nyhetene har gått meg hus forbi også, så det er ikke bare deg!! : )
  Flott side du har laget. Tror jeg må begynne med noen slike digitale scrappesider med bilder av gutten vår - ellers tror jeg nok aldri det blir noe album.

  HA en flott dag - med flere spenstige nyheter!!

  SvarSlett
 3. Godt at jeg ikke er alene om gå glipp av nyheter:)
  Jeg er elendig på album. Har som mål å få ferdig et album fra Eimunds første leveår innen han blir konfirmert. Det bør jeg få til Han er jo bare ett år enda:)

  SvarSlett
 4. Får knapt med meg noen nyheter om dagen. Godt jeg blir litt oppdatert her inne:-)

  Uff, ikke nevn bilder som skulle vært i album. Jeg henger meg på Ellens strategi...

  Klem

  SvarSlett
 5. Takk for "plasteret"! :)
  Kjente problemstillinger du tar opp!. Dette med nyheter: jeg har ikke sett en full dagsrevy, lest en hel avis på veldig lenge. jeg får med meg noen drypp i ny og ne, og stort sett lever jeg godt med det.

  Gamle bilder: Jeg har holdt på i snart 2 år med scrapping og har flere esker med bilder som hverken er i fotoalbum eller scrappealbum. Problemet er at de ikke er så fristenede å ta tak i heller, for de er ikke akkurat scrappevennlige. Egentlig kan en jo lure på hvordan man tenkte når man tok bilder før i tiden..... Men jeg får ånden over meg innimellom, og har planer om å bli flinkere til å bruke de også. Greitt og få dokumentert at de store slampene våre også har vært små og søte for å si det slik.... ;)

  SvarSlett
 6. HIHI. Hvis det er noen trøst så har jeg aldri hørt om fyren jeg heller... men når man er hjemme så oppdager man mye rart når det gjelder (u)interessante nyheter..hihi Husker det godt sjøl.

  Knallflott lo med spreke farger og kult oppsett.

  SvarSlett
 7. Digg LO og ja...nok en gang takk for kampen!! Du gir deg ikke så lett du :-P *lol*
  Diggger måten du skriver på Pia, når jeg leser her så bekrefeter du gang på gang at du er den kule personen jeg har i mitt lille hode ;-)
  Takk for trofaste besøk i bloggen min! Settes veldig stor pris på! -klem-

  SvarSlett
 8. For en herlig og leken LO. Spreke og kuuuuule detaljer. Freshet fargevalg. :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails