torsdag 3. desember 2009

Fristelser

Jeg bare MÅ dele noen fristelser med dere - jeg oppdager stadig talentfulle folk som selger de lekreste saker, og vil herved at flere enn meg skal få lide de samme kvalene som meg når jeg sitter og skjelver av kjøpelyst foran skjermen.


Jeg har tidligeren nevnt mitt idol Barbro, som jo lager alt. Så har du Randi, som lager de lekreste smykker og glassengler, som rødvinsengelen på bildet her. Og sjekk kjolene til EllenSand og hannemade. Sjekk her, her og her! Og hundrevis av sider til, men de orker jeg ikke å linke til akkurat nå. Men det er jo bare å klikke dere videre fra disse sidene, så er dere i gang...

Det er jo masse flott i scrappeverdenen også, men det ville være litt rart om jeg sende mail til f.eks lula og spurte hva hun skulle ha for den layouten av seg selv? Eller om Ellens kule familieside var til salgs? Kanskje en av Toruns artige guttesider skulle havne under juletreet vårt i år? Eller om jeg skulle spurt om Kristin var interessert i å selge meg et valthorn?

Nei, da er det lettere med disse søm- og smykkedamene. Det er liksom bare å bestille. Dessverre. Og nei, jeg ønsker meg IKKE flere julegavetips. Ha en handleglad dag! Hilsen Luksusfellen.

6 kommentarer:

 1. Takker så mye for hyggelig omtale:-)
  Og det er så artig å lese det du skriver.

  Randi...

  SvarSlett
 2. Ja, takk, skal du ha Pia! Du er nå skjønn!

  Det er mange som lager flotte saker og ting, Pia, men ingen i hele blogglandia lager så artige LOer og skriver så morsomt så du!! Bare gå inn på bloggen min og se...

  Klem Barbro

  SvarSlett
 3. Ikke til salgs nei, men lifting er for free my friend!!!

  SvarSlett
 4. Ho ho, omtalt som Kongsbergs svar på Bridet Jones - hvilken hedersbetegnelse. Det er kanskje Bridget Jones ca 10år etter Mr Darsey slo seg ned for alvor????

  SvarSlett
 5. Har lest mange sider med Piablogg nå, og ler så tårene triller, og samboeren min kommer og lurer på om jeg har fått en "grisemail fra svigermor igjen nå?". Neida, jeg leser bare Piablogg, jeg. Innlegget om gulpeburka og vennen som mosjonerer - KOOOOONGE!

  SvarSlett
 6. Takk for link til mange lekre blogger ☺

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails