mandag 7. desember 2009

Doruller. Og julekort.

I dag tidlig sendte jeg med førsteklassingen et par dorullkjerner, sånn som vi hadde blitt bedt om på ukeplanen. Jeg var lykkelig fordi den gode, gamle dorullnissen fortsatt er populær. Men så slo det meg at jeg kanskje hadde misforstått - kanskje vi skal sende med doruller fordi dorullbudsjettet er tomt nå på slutten av året, og ungene må ha med eget toalettpapir? Vel, de finner nok ut av det.

Her hjemme skrives det julekort. Mannen i huset himla med øynene da han så den bunken med julekort, og sa "Visste ikke at vi hadde så mange venner?". Nei, det visste du vel ikke. Og det har vi ikke heller. Men jeg er så umåtelig stolt av ungene at jeg sender ut julekort i hytt og pine.
Så mens gutta enten er opptatt på skolen med å lage dorullnisser eller trøbler litt på toalettet, så sitter jeg og vesla her hjemme, ikledd englevinger og lys i hår og skriver julekort så blekk og sikkel spruter. (Altså, det er IKKE jeg som er så ivrig at jeg sikler over julekorta, bare for å avkrefte det.)


Ha en flott dag!

6 kommentarer:

 1. Jeg koser meg sånn når jeg leser innleggene dine. Du skriver så morsomt!:)

  SvarSlett
 2. Det gjør virkelig jeg også...utrolig bra:-)
  Kos dere med julekortene...

  SvarSlett
 3. Ja, det gjør vi alle:-) Pia, du er suveren! Og jeg har sett blidene av gullungene, og de er nyyydelige (både bildene og ungene). Heldige de som får sånne flotte julekort!

  Klem

  SvarSlett
 4. Lykke til med julekortskrivingen! Det er en julegave i seg selv å få julekort, synes jeg :)

  SvarSlett
 5. Aaaah, hehe, toillsjur :-))

  SvarSlett
 6. Ja bestandig hyggelig med julekort - selv om vi altså er en av disse som bare får et kort slik at DU kan få vist fram ungene ;-)

  En helt annen ting. Er dere hjemme fredag eller lørdag (ettermiddag). Even og jeg skal på SPA hotell i Kongsberg fra fredag til lørdag, og da håpet vi på en tur innom hos dere for virkelig å nyte det siste vidunderet!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails