torsdag 10. desember 2009

Bursdag. Og hasj

I dag er det to personer jeg kjenner rimelig godt som fyller år. Nemlig muttern. Og fattern. (Jeg pleier å si mamma og pappa, men prøver å ha et litt kult image når jeg skriver). Jepp, de har bursdag på samme dag. Og er akkurat like gamle. Var DET en match made in heaven, eller?! Muttern kommer til å bli fryktelig stolt når hun leser dette, mens fattern vil tru at jeg er blitt spik spenna gæærn. Så jeg skal ikke legge ut om hvor glad jeg er i dere, bare si gratulerer så mye med dagen. Dere er tøffe, synes jeg. Jeg er stolt av å ha såpass spreke, utradisjonelle, uredde, rause og rocka foreldre. Vi har blitt tatt med på opplevelser rundt om i verden som ikke så mange andre får oppleve. Og JA, jeg synes det er kult at vi hadde sukker i en krukke det sto HASJ på, vi som egentlig er veldig så tekkelige. Regner ikke med at jeg ubevisst ble flaska opp med narko på pannekakene?

12 kommentarer:

 1. Haha, det kunne jo forklart endel da! Neida, bare tuller. Hvordan skulle jeg vite det. Baserer jo kun på innleggene dine her (ja, nettopp!). Hehe. Nei, tuller fremdeles. Gratulerer med muttern og fattern din (så kul du er), match made in heaven, in deed! :)

  SvarSlett
 2. He he, ja, jeg tenkte å legge til at det kunne jo forklare en del, det med hasjen... Men nei, de, og vi barna, er nok egentlig veldig så tekkelige akkurat på det området der...Altså ikke så veldig mye narkotika her i gården, for å si det sånn...

  SvarSlett
 3. Hi, hi, ja, nå begynner brikkene å falle på plass...Likte veldig godt den noe utradisjonelle overskriften på bloggeinnlegget ditt. Ble jo litt nysgjerrig da:-) Og vi sluker jo rått alt vi leser, spesielt her inne hos deg....

  Gratulerer så mye med dagen til opphavet! Regner med dagen feires med en pipe eller to:-)

  Klem fra hun med glitter i trusa

  SvarSlett
 4. Kuuuul du er!!!
  Grattis med muttern og fattern din.

  Ha en super desembertorsdag!

  SvarSlett
 5. Hohohohohohohoho>!
  HERLIG INNLEGG!!!! ;D
  Ser hvor du har det fra da - dine ultrakule hasj'is foreldre ;P

  SvarSlett
 6. Enda et artig innlegg:-) Håper dere hadde en trivelig bursdagsfeiring...

  Klem, Randi:)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med mutter`n og fatter`n, og takk for at du deler i bloggen din og fremkaller smil og latter:-D

  SvarSlett
 8. Gratulerer til foreldrene dine! Artig å ha bursdag samme dag.

  SvarSlett
 9. Grattis med dagen til opphavet :-)
  Takk for koselige kommentarer inne hos meg!
  Morsomt med hasjkrukken :-)

  SvarSlett
 10. Hi-hi.....derfor de har fått en kul , utradisjonell datter, med mye liv og humor!!!

  MOrsomt!!

  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 11. så morsomt sammentreff da, akkurat like gamle.
  og som et svar på det du skrev i bloggen min, diddl er en gutt ja, og jeg tror den kom før diddelina.

  SvarSlett
 12. wey! Så utrolig kult!! Perfect match ja.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails