torsdag 17. desember 2009

Blogging. Og scrapping. Og kort, faktisk

Dette startet jo bare som et forsøk på blogging, og i tillegg skulle jeg legge ut diverse scrapperier i ny og ne. Men merker at det i det siste blir veldig mye blogging. Og lite scrapping. Men har nå fått laget et bidrag til ukas skisse inne på skissedilla. Et bilde av vesla for over en måned siden, med håret til værs. Nå er hun selvfølgelig velgredd og velstelt. Alltid.


Når det gjelder blogging, fryder jeg meg over å få så positiv respons fra mange av dere! Det gjør at jeg får lyst til å skrive mer! Men så kommer problemet, hva skal man skrive om? Det er ikke at jeg ikke har noe å skrive om, men må jo tenke litt nettvett. Jeg er (tro det eller ei) en ganske så privat person. Og det finnes jo grenser for hvor mye jeg kan og vil utlevere ungene. Mannen kan jo selvfølgelig få gjennomgå, men har jo lyst til å være gift med ham ei stund til. Venner og familie bør jo også respekteres. Bare fra jobben kunne jeg jo skrevet en hel såpeopera, men skal jo med tid og stunder tilbake dit, så jeg får drøye såpeskriveriet.
Men jeg skal nok klare å tyne Pias ikkesåveldigfrykteligspennende verden-akkuratnå for det det er verdt. Og skulle det knipe, har jeg en større verden å skrive om - denne dama har vært ute en tropenatt før, for å si det sånn....

Et lite tips sånn på tampen - det er alltid lurt å ha noen kort liggende, være seg bursdagskort, julekort, vennekort og visakort. Nå er det mange der ute som mekker sånne kort sjøl (bortsett fra visakort?...), men skulle du være en av de stakkarene som ikke har slike talenter, kan jeg anbefale Unicefs kort - alltid kjekt å ha liggende. Dessuten støtter du en god sak.


Og så oppdaga jeg disse kortene (jepp, mamma, du klikker på noen av ordene som er utheva, og vips er du inne på et annet nettsted). Der finner du kort for en hver anledning. Og frakt til Norge var ikke så ille, kun fem dollar.

Bildene er lånt fra ilustrisonline.com

7 kommentarer:

 1. Du skriver til og med bra om hva du kan skrive om! :D
  Kortene var kjempefine!:)

  SvarSlett
 2. Åh(!) som jeg håper du velger å skrive litt såpeopera *fnis* Jeg har en boks med ferdig(selv-)lagde kort og det ER virkelig kjekt altså. Det som ikke er like kjekt er å se boksen begynne å bli tom...huff, tiltak. Kjempefin LO btw, der var den hanekammen du har nevnt tidligere. Nydelige prinsessa :) Ha en fortsatt fin-fin torsdag.

  SvarSlett
 3. Du skriver så underhållende att allt blir bra og lese så fortsett med det :-)
  Nydelig tulle du har. Önsker deg en kjempe fin dag! Klem fra Rachel

  SvarSlett
 4. Bloggen din er jo dagens høydare, samme HVA du har å formidle egentlig!! :)
  Såpeblogginga hørtes kul ut den -legger med til som følger der og vet du! :)

  Ang lettøl i lucia tog...knegg...kan jo slett ikke være så ille det nei! Vi fant heldigvis drakten vi da (puh) langt nedi kjelleren -med påklistra hybelkaniner i alle størrelser!

  SvarSlett
 5. Jeg er en STOOR fan av dine verk - både scrapping og skriving. Nå legger jeg deg til favorittene mine slik at jeg kan følge med litt bedre.

  SvarSlett
 6. Spiller ingen rolle hva du skriver om Pia - kjempemorsomt uansett! Men litt såpeopera hadde ikke vært så dumt...

  Og så er du jo en scrapper av ypperste klasse. Herlig LO du viser i dag!

  Digger deg, Pia!!

  Klem fra stor fan

  SvarSlett
 7. " Hei, sveis". herlig bilde altså! Og fargebruken er jo flott som vanlig.

  Takk for at du deltar hos Skissedilla

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails