mandag 16. november 2009

Stjernejenta

I september var tiåringen på korpstur til Tusenfryd. Det var ikke mye penger han hadde med seg, og jeg regna med at alt ville forsvinne i popcornkiosken. Men så kom han hjem med denne stjernehårbøyla som han hadde kjøpt til sin ferske lillesøster. Vi har latt hårbøyla ligge litt, men nå var det på tide at hun fikk på seg hårbøyla. Tror nok ikke at vi kommer til å bruke den så mye ennå. Blir jo litt upraktisk når hun skal ha på seg lue. Og under amming. Bleieskift med bøyle burde gå. Men tror nok hun får mer glede av hårpynten litt seinere.

Henny har også et skjerf som er fingerhekla av åtteåringen, og en superbabykappe tegnet av seksåringen. Så en dag tropper hun nok opp iført skjerf og kappe.

Denne layouten er en rein kopi av Iselind. Men sånn var nå oppgava i duellen inne på scrapping.no. Og det er alltid morsomt å lage noe litt annerledes enn det man pleier.

3 kommentarer:

 1. Ha, ha, helt herlig!! Utrolig bra! Så kjekt med omtenksomme storesøsken. Tenker nok det blir masse flott fra de på julaften:-)

  Og tusen takk for at du alltid legger igjen sånne koselige kommentarer inne hos meg! Du er bare skjønn!

  Klem

  SvarSlett
 2. Nwååååå....Så søte storesøsken som tenker på lillesøster. Den hårbøyla sitter jo supert utenpå lua om noen måneder da, når hun sitter i sportsvogna!!! Hi-hi...

  Tusen takk for veldig hyggelig kommentar inne hos meg. Ser du har mye bra på bloggen din, så jeg titter nok innom igjen!! Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Aldeles nydelig LO. Fikk nesten tårer i øynene av å lese teksten... tenk at storesøsken kan være så skjønne. Liker veldig godt det rene sorte og hvite, kombinert med fargene i bildet. Og selve bildet da - sukk.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails