torsdag 19. november 2009

Skissedilla#34

Bare innom for å legge ut et par bidrag til denne ukas skissedilla. For nå har jeg et tog jeg må rekke. Og et fly. Så hvis dere ser en småstressa kvinne et sted på det sentrale østland eller vestland, med vogn, bilsete, sekk, bæresele og veske, så er det meg. Og ungen,da. Får håpe jeg får med meg henne også. Ellers leser jeg at det er venta nedbørsrekord i Haugesundsområdet i de kommende dagene, så jeg burde kanskje ta med dykkermaske og snorkel til vesla, for sikkerhets skyld.

Ha en fin dag!


4 kommentarer:

 1. God tur til deg og vesla. To tøffe LO fra deg igjen. Liker veldig godt fargebruken din, de kule detaljene og overskrift/tekst.

  SvarSlett
 2. Herlige LOer du har laget! Jeg er imponert over hvor flink du er!

  God tur, og velkommen til det våte Vestland! Her bøtter det ned!

  SvarSlett
 3. Herlandussen han nederste der er jo bare så skjønn. Jaa, vi har alle våre mål og drømmer! HErlige farger, ark og pynt!!! God tur!

  SvarSlett
 4. Du er en syktig scrapper. Flott blogg!! Ha en fin helg:-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails