lørdag 28. november 2009

Se hva som kom i posten!


I dag kom dette! Fra Barbro. Som jeg nå har nevnt mange ganger.. NEI, jeg er ikke i slekt med dama, jeg har heller aldri møtt henne. Men du verden for en kunstner hun er. Og akkurat nå skulle det ikke forundre meg om hun hekler et juletre mens hun broderer englelysestaker med blonder og ullfilt. Samtidig som hun syr en julestrømpe eller fem. Av gips og stoffrester.
Ha en flott helg!

4 kommentarer:

 1. Kjempesøt kjole! Tusen takk for award forresten. Veldig koselig!:o) Ha ei fin adventshelg!:o)

  SvarSlett
 2. Hei..
  Ja er ikke de kjolene vakre..
  Er så heldig å få være tilknyttet Galleri Skjold sammen med Barbro. Hun er en tusenkunstner.
  Jeg er helt ny i "bloggverden" og sniker litt rundt her.
  Synes du også har mye gøy på bloggen din, så håper det er greit at jeg legger deg til..
  Hilsen Randi

  SvarSlett
 3. Vanvittig lekker kjole!! Og ett herlig bilde. Heldige du.

  SvarSlett
 4. "berre lekkert":D skjønner godt du ville jeg skulle se i bloggen din om dette ja;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails