onsdag 25. november 2009

Reiserapport - del 2

Vel, etter responsen fra "Reiserapport- del 1", måtte det jo bare komme en oppfølger. Den har fått det artige navnet "Reiserapport- del 2"
I går ettermiddag var det på tide med hjemreise. Tenkte jeg skulle ta toget denne gangen, fra Bergen. Det skulle bli deilig bare å kunne trille vogna rett inn, sitte og slappe av på toget, tusle litt rundt med vesla når hun ble utålmodig.

Men da jeg ankommer Bergen stasjon, får jeg beskjed om at toget til Oslo IKKE kommer helt til Bergen, det skulle snu på Arna. Så da måtte jeg inn på et trangt lokaltog. Etter at jeg hadde fått slept alt opp trappene inn på lokaltoget, mens jeg står der og svetter med sekken på ryggen, snur jeg meg og ser etter Jan Eggum som skal synge "Så var det på an IGJÆÆÆÆN". Men han var ikke der. Og det var ikke så langt til Arna. Og fra Arna gikk toget mot Oslo.

Til de av dere som nå venter på å høre om en rabiesbefengt førerhund som løp vilt gjennom kupèene, om det elleville utdrikkingslaget som fant sted i restaurantvogna eller om en Tjostolv look-alike som drev og blottet seg - sorry (eller heldigvis...), jeg må skuffe dere, ikke noe sånt skjedde. Resten av turen gikk som smurt, uten noe action. Jeg så verken Tore på sporet, eller noen mørkhudede på Ål stasjon.
Dagens motto : borte bra, men hjemme best!

Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen - det gjør meg glad!

3 kommentarer:

 1. Det er ikke bare, bare å være på reisefot med småbarn - alene, synes du er tøff jeg! Bra at turen tilbake igjen gikk fint!

  Klem

  SvarSlett
 2. Det er alltid godt å komme hjem....borte bra men hjemme best:)

  SvarSlett
 3. Godt å høre at dere er vel hjemme igjen etter en fin tur. Føler du har det som meg; turene er stort sett veldig fine, bortsett fra selve reisen ;) Ha en fin torsdag :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails