torsdag 12. november 2009

Pencillines # 159 og 160

Noen ganger lurer jeg på hva slags blogg dette er. Om det skal være en blogg der jeg legger ut diverse layouts (har noen egentlig noen interesse av det?....), eller om det skal være en blogg der jeg bare skriver (har noen egentlig noen interesse av det?....)
Jeg har etterhvert besøkt ganske mange blogger, den ene flottere enn den andre, og føler mange ganger at det jeg kommer med bare er fjas...
Men, men.
Her er i allefall to sider, der jeg har brukt de to siste skissene inne på pencillines.


Denne er laget etter en kul skisse av Maisa Mendonca.

3 kommentarer:

 1. Du har en kjempekoselig blogg, Pia!! Og du skriver morsomt og lager kjempefine layouts:-) Du er så flink så. Men det er lett å la seg overvelde av andres blogger, det er jo så mange flotte blogger rundt omkring. Og så tar det litt tid, synes jeg, å finne sin egen stil og form.

  Husk at det er din blogg, og du kan blogge om det du har lyst til og som du finner interessant, og det er mange der ute som blir imponert over det du viser fram:-) Jeg er en av dem. Så stå på!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg digger bloggen din jeg! Liker humoren din, den kjærlig ironiske blikket ditt på livet og du er en dyktig scrapper som lager masse lekre LOer!!! Og da gidder folk både å se og lese bloggen din!! Ha en strålende helg! Jeg håper på snø denne helga.... :)

  SvarSlett
 3. Pia, jeg digger bloggen din og jeg DIGGER LOene dine!!!! Keep up the good work!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails