onsdag 18. november 2009

En gledens dag!

Minst tre flotte ting har skjedd i dag:
1) I stedet for å kjøpe et eller annet glorete i plastikk som lager lyd, så har jeg bestilt et lite kunstverk til vesla til jul. Og nå er det ferdig! Og skulle du, mot all formodning, ha knekt lesekoden i løpet av ettermiddagen, Henny, ber jeg deg om å ikke lese mer. Dere andre: sjekk her!

2) Jeg har fått en "utmerkelse" inne på Skissedilla! Sånt er veldig gøy! (Når jeg blir plukka ut sånn, blir jeg veldig stolt og glad. Jeg ser mange legger ut sånne bannere på bloggen sin for å vise at de har vunnet. Grunnen til at jeg ikke gjør det, er fordi jeg ikke helt skjønner hvordan det gjøres.Men en dag skal jeg ta meg tid til å sette meg inn i det...)

3) Henny har blitt fotografert av noen aldeles herlige, dyktige damer, og jeg gleder meg veldig til å se resultatet!

Ha en flott kveld, alle som er innom!

4 kommentarer:

 1. Tusen takk, Pia, for fine ord!

  Gratulerer så mye med utmerkelsen på Skissedilla!! LOen din var kjempefin, og ikke minst utrolig morsom! Du er superflink! Jeg kan dessverre heller ikke legge ut bannere på bloggen, men håper du får noen til å vise deg...Du må jo få vist utmerkelsen din her på siden! Kjempegøy!

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 2. åhh lekkert bilde :) Og gratulerer med utmerkelse :)

  Håper kvelden din også blir strålende :D

  SvarSlett
 3. Kjempeflott bilde! Så lurt å kjøpe noe som hun kan ha glede av hele livet! Hun aner jo ikke hva julen er enda uansett! Jeg kjøpte Røros Tweed hjerter ullpledd til minsten vår sin første jul.

  Grattis med skissedilla denne uka også! Morsom LO du hadde laget!
  Dette er din lykkedag, for her skal du få et lynkurs av meg for å legge inn skryteknapp i bloggen din attpåtil!!!

  Vinnerlogoen kopierer du som et bilde til pc'n din (peker på bilde,høyretast på musa, velg save picture as... etc) Så går du inn på redigeringsmodus på bloggen din, der du også lager nye innlegg etc. Velg utforming på kartotekslippene øverst. Da får du opp en oversikt over hvordan bloggen din er satt opp. På din høyre side vil det være noen små tekstbokser. Øverst er det en det står "legg inn gadget" på. Klikk på den og da får du opp mange ulike ting du kan legge inn i bloggen din. Ny bakgrunn (HTML/Javascript), mine favoritt bloggliste etc. Der kan du bla ned til det står BILDE. Klikk der og da kan du velge å hente bilde frå PCen din og vips så ligger det på høyresida di. Du kan legge inn tittel og tekst også om du vil. Lykke til!!! :)

  SvarSlett
 4. Pia, I'm changing your title from Mom of the Year to Domestic Diva. It's just so much more glamorous!
  Hugs,
  Nora

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails