lørdag 24. oktober 2009

Å splonke

Jeg fikk akkurat et spørsmål fra min mellomste sønn om jeg blei med for å splonke. Tja, jeg kan vel det. Men først vil jeg gjerne vite hva det er. Så her kommer definisjonen rett fra Edvards munn: "Splonke: du tar en stein og kaster den i vannet så den sier sploink."
Så det skal jeg visst tilbringe ettermiddagen med. Vi har ikke noe vann her i nærheten, så han mener kanskje badekaret.

Legger ved en 17.maiside som jeg faktisk ble fornøyd med - 17.mai, jul og andre røde høytider er ikke mine favoritter å scrappe, men bør jo bevise i ungenes album at vi faktisk var med på sånne dager også.

7 kommentarer:

 1. Kjempelekker LO! Sliter også med denne typen bilder, men her ble jeg ihvertfall inspirert!
  Kult med fargesprayen og strekrammen rundt.

  SvarSlett
 2. Så enig så enig når det gjelder de "røde" høytidene. Men denne klarte du fint, kjempestilig. Kult pyntet og sprayet;-)

  SvarSlett
 3. Knall tøff!!!! Du klarer så bra å svinge unna "stereotypiske" LOer, og lage noe HELT annerledes! Digger den!

  SvarSlett
 4. Helt rå LO! Elsker oppsettet, fargene og alle de spennende detaljene i pynten. Skjønner godt at du ble fornøyd selv.

  SvarSlett
 5. Artif guttrykk :) Likte godt 17mai sida di, stilig med stjernene. Og PS, kopimaskin med cappuciono, det skulle jeg også hatt på jobb *flir*

  SvarSlett
 6. Denne fikk min stemme! Helt knall 17.mai LO! Kul misting og lekre detaljer! "Splonke" må jo bare bli temaet på en LO til han!! Jeg har splonket mange ganger selv, uten helt å vite hva det var jeg holdt på med tydeligvis!!! ;)

  SvarSlett
 7. kjempeflott 17 mai LO!! Er så vanskelig med 17.mai LOer...
  digger stæsjinga di på denne:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails