søndag 18. oktober 2009

Skissedilla#29

Med noen barn på korpsseminar, andre trillende ute sammen med sin far, atter andre ute med kompiser - vel, da får mor litt egentid. Da setter jeg meg oppe på scrappepulten, med musikk på full guffe, og så koser jeg meg med bilder og ark.

Her er to bidrag til Skissedilla - det er samme skisse som er brukt, men to helt forskjellige resultat. Alle bilder er faktisk tatt med mobiltelefon. (Ja, jeg sier faktisk, jeg er såpass gammal at jeg lar meg imponere at det faktisk går an å ta bilder med en telefon...)


3 kommentarer:

 1. En skisse-en morsom og en søt LO, bra jobba:-) Kjekt å se hvor forskjellig en og samme skisse kan bli, tilogmed av samme person. Og bildene var bra til å være med mobilen, hender d blir full klaff der;-)

  SvarSlett
 2. Skisser er så kult å bruke for det setter igang hjernecellene på så mange måter. Her har du fått fram helt forskjellige uttrykk, og jeg digger begge to! Kjempeflotte LOer altså! ;)

  SvarSlett
 3. Så stilig. Du har virkelig fått til 2 forskjellige uttrykk av samme skisse. Digger begge. Herlig babyLO med rosa og turkis og grønn (kult å se det funke med baby loer som ikke er duse!) og knalle kule farger på den første!

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails