tirsdag 6. oktober 2009

Dansefilmen

Jeg må skrive noen ord angående innlegget under - jeg klarte kun å legge inn selve filmen.
Så før du ser filmen, vil jeg bare si :"Skal vi danse" og "So you think you can dance?" - gå hjem og vogg! Her har du en familie med danserytmen i orden! Medvirkende: meg og mine fire, flotte barn. Mannen ble sparka ut fordi det kun var plass til fem dansere. Og jeg fant ut at det var på tide at jeg selv kom litt fram i rampelyset - mange tror sikkert at jeg har diverse kroppslige lyter, siden jeg holder meg sånn i skyggen. Vel, her ser dere meg. (Den svarte barten kan vel kalles en kroppslig lyte, men ,men...)

1 kommentar:

  1. Ha ha ...herlig danseglad familie ser jeg!!!
    En sånn skal jammen jeg lage meg og hihi

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails