tirsdag 22. september 2009

TV-hverdag

Jeg ser aldri på TV om formiddagene. Ungene får heller ikke lov til det. Aner ikke hvorfor - er vel noe som henger igjen fra min barndom - "ikke noe TV før barne-TV!" Men nå er det jo barne-TV ca hele døgnet, så det argumentet holder vel ikke lenger.

Men nå som jeg sitter store deler av formiddagen med den lille iglen på fanget, har jeg begynt å skru på TV. Og tar meg i å humre av Ellen Degeneres, nikke interessert til Dr.Phil, og felle noen tårer av Oprah. Men jeg har ennå ikke begynt å følge med på "Hodet på rette plassen", "Våre herlige dager - waschera?" eller "Napp dine øyenbryn klokka åtte hos meg". Og skulle jeg, gud forby, begynne å følge med på noe sånt, så riv fra meg fjernkontrollen.

2 kommentarer:

  1. Hørte nettopp en undersøkelse som sa at unge mellom 6 og 18 sitter foran en skjerm 6 1/4 time HVER dag i gjennomsnitt. Det er jo en liten grun til å holde på gamle eller skaffe nye argumenter som gir barn litt variasjon i livet sitt og ikke minst bevegelse for hodet og kroppen. MEN det er jo litt anerledes når man er hjemme med en liten. Ikke så lett å gjøre noe annet når man ammer. Og så er det jo litt deilig å gråte en skvett og kjenne seg i ett med verden på andre siden av kloden i blandt, he he!

    Uansett; takk for oppmuntrende tilbakemelding på layouten min. Det var ekstra moro fordi jeg føler at den var veldig meg og mye likt det jeg lagde før jeg begynte å ta meg inn i bloggeverden. Jeg gjør jo det for å skaffe meg litt variasjon, men jeg er ingen lag-på-lag blomsterpike så det blir liksom ikke helt meg bestandig når jeg prøver meg denne verdenen. Men det er greit altså, jeg blir inspirert og glad for f eks skissedilla utfordringene. Og denne var midt i blinken, takk igjen og kos deg med Operah!

    SvarSlett
  2. HAHAHAHAHA! Dine blogginnlegg er vitamininnsprøytning for meg!!!

    Jeg var der du er for 2 år siden... Telles " home and away"......

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails