fredag 25. september 2009

Snill?

Jeg får en del spørsmål om litla er snill. Vel, hva skal jeg svare på det? Hun ligger nå stort sett i fanget mitt og spiser. Eller så henger hun over skuldra mi og gulper. Eller bæsjer. Noen ganger sover hun opptil flere minutter i vogna uten at jeg må trille henne. Ellers sover hun best i fanget mitt. Jeg aner ikke om den lille bylten er en reinkarnasjon av Mor Teresa. Kanskje burde hun (Henny, altså, ikke Teresa) sprunget ut for å hjelpe en gammel dame eller to over veien. Eller selge noen lodd til inntekt for Redd Barna. Sånn innimellom all spisinga. Men hun viser intet sosialt engasjement.

På den andre siden vil jeg jo ikke si at hun er slem. Hun har ikke vært ute og veltet noen gravstøtter, ei heller har hun risset inn skjellsord på toalettene nede på kinoen. Ok, teoretisk sett hadde hun kanskje klart å snike seg ut gjennom katteluka. Men hun hadde neppe klart å komme seg lenger enn ca fire millimeter, som er hennes radius. (Og da tar jeg GODT i). Så jeg er rimelig sikker på at hun ikke har vært ute og funnet på rampestreker.

Ikke får vi klager fra andre om at hun plager vennene sine. (Ved nærmere ettertanke kommer jeg på at hun ikke har noen venner, da...)

Så min konklusjon er :JA, hun er snill. Ihvertfall skal vi sørge for at hun blir det. Snill.

3 kommentarer:

  1. Høres ut som om alt er i sin skjønneste orden :-)

    SvarSlett
  2. Må innrømme at jeg har blitt ganske irritert av det spørsmålet. Skal jeg være ærlig synes jeg det er et skjeldent ugjennomtenkt spørsmål som ganske mange stiller når de kanskje egentlig vi si til deg: Går det bra, får du noe søvn, spiser barnet godt osv. I stedet er det den nyfødte, hjelpeløse ungen (som instingtivt vet at han må gråte ellers kommer ingen til å gi ham mat)som får ansvaret for stemningen i heimen. Men så vil man jo ikke sette folk i forlegenhet så man svarer høflig god dag mann økseskaft. Og etter hvert så tenkte jeg; ja ja når folk ikke gidder å tenke igjennom spørsmålet sitt så får de ta til takke med et stort smil og "det går fint". Men da sier de gjerne: Men er hun SNILL, som om de tror at jeg ikke har hørt spørsmålet. Ja ja ja, mulig jeg tenkte litt vel mye på de greiene der, men jeg skjønner deg i alle fall godt om må blogge litt om det, he he!

    SvarSlett
  3. LOL... har ikke tenkt over det en gang når folk har spurt, men når du sier det sånn så er det jo litt søkt ;) Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, det varmer :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails