mandag 14. september 2009

Rosa!

Jeg hadde først veldig lyst til å skrive et langt sjikane-innlegg om de f%"#¤5 parkeringsvaktene til firmaet Q-Park, men skal prøve å la være.

Derfor: noe hyggeligere - jeg må jo bare få satt i gang med å lage album til litla også. Gutta synes jeg burde lage et eget album til katten - det gidder jeg ikke. Men Henny skal selvfølgelig få sine egne album. Denne bloggen hadde en utfordring om å bli inspirert av "Pretty in pink". Og endelig kunne jeg lage noe skikkelig rosa!
Jeg elsker farger, og gutta mine har blitt ikledd all verdens farger, inkludert rosa. Men den bleke, babyrosa fargen har jeg klart å styre unna. Fram til nå. For selv om lyserosa ikke akkurat er "my cup of tea", så synes jeg det er litt stas nå å kle henne i sånne farger også.
Bare jeg ikke tar helt av - akkurat nå har hun faktisk på seg en lyserosa bukse, body med rosa hjerter og sokker med både hjerter og sløyfer! Det eneste hun mangler, er litt mascara, lipgloss, hull i ørene, og at vi skifter navn til Savannah Isabelle, så er hun klar for "Little Miss Perfect". Hjelp!
Ellers ser jeg at det ser ut som om over 12000 har vært innom bloggen min - det må være en feil, og jeg aner ikke hva som har skjedd. Men det er IKKE meg som manisk har sitti og klikka meg inn på min egen side, altså!
Uansett - hyggelig med besøk - ha en god valgdag, alle sammen!

8 kommentarer:

 1. Helledussen....så søt hun er.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for besøk i bloggen min og koslig kommentar:-) Her inne har eg ikkje vore før, og du er herved lagra på blogglista mi. Utrulig mange fine LOar! Akkurat sånn stil eg like best. Fine fargar og akkurat passe med pynt. Denne rosa var og kjempe fin! Nydelig jenta:-)

  SvarSlett
 3. Det er jo så gøy å scrappe til jenter (har heldigvis noen nieser som har fått konfirmantalbum). Mye mer stasj som kan brukes. Gleder meg til å se fargerike Lo'er fra din kan fremover.

  Hils mann og barn fra oss

  SvarSlett
 4. Så søt hun er. =) En herlig rosa LO!
  Likte kjempegodt sirklene dine som stikker frem både med tekst, dato, og sommerfugl.

  Takk for at du ville leke med oss! ;D

  SvarSlett
 5. Kjempefin LO! Så heldig du er som kan boltre deg vilt i rosa nå da!!! :) Skikkelig søt er hun!

  SvarSlett
 6. Så herlig og råzza side du har laget Pia!

  SvarSlett
 7. for en ufattelig nydelig baby *ønske seg en til*
  Jeg elsket detaljen med sommerfuglen, en virkelig gjennomført LO

  Takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 8. For en herlig Lo du har laget. Og DEN vakre babissen da. For et blikk. Blir jo babysyk av å se på henne (og da har jeg ei på 4,5 måned, så det sier litt). Stilig oppsett og kul kombinasjon av mønsterark. :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails