torsdag 17. september 2009

Første side

Første side i albumet henne får bli noe sånt. Her er hun bare et par minutter gammel, og selv jeg ser jo at de er ikke på sitt vakreste sånn med en gang de har sprengt seg fram her til verden. Men et sånt bilde eller to er jo obligatorisk. Og hennes mor synes jo at hun er ufattelig skjønn, uansett...
Jeg vil samtidig få be om unnskyldning, Henny, for at jeg stadig kaller deg for "lillemann" og "gullgutt". Det er absolutt ikke meninga, men ti år som guttemamma har satt sine spor. Det spiller vel ingen rolle for deg akkurat nå hva jeg kaller deg, og det er vel bedre å bli kalt "gullegutt" enn for eksempel "kjøttbolla". Eller "fleskeknoka". Jeg skal skjerpe meg. Rusketuska mi.

1 kommentar:

  1. Lekker LO!!! Digger at den er så enkel i oppsettet, men allikevel så frisk og tøff! Og hun er jo kjempesøt!!!
    -adar

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails