mandag 24. august 2009

Noen nye sider

Ja, da, jeg venter fortsatt. Babyen har det glimrende der den er, så vi får bare vente videre...
Dere har vel lagt merke til at jeg har øvd meg på å overføre bilder fra mobilen og direkte over i bloggen, så jeg kan love at når det først skjer noe, så dukker det opp et bilde eller to her! (Altså av den nyfødte - jeg kommer ikke til å sende over bilder fra selve fødselen - det tror jeg verken jeg eller dere har noe ønske om å se....)

I helga fikk jeg scrappa litt. Siden jeg ikke er en så proff blogger som jeg gjerne skulle ha vært, har bildene kommet inn i "feil" rekkefølge. Så da starter vi med den nederste siden: Det skulle vært et bidrag til skissedillaskisse #21. Men siden fristen gikk ut i går, så får jeg bare legge den ut her.
Den i midten er et bidrag til STM, der vi skulle bruke massevis av farger. Og det elsker jeg, og jeg fikk brukt massevis av resteark - i alle regnbuens farger! Bildene er av eldstemann som trommer hele tida - på bord, stoler, lår og hoder. Noen ganger trommer han på trommene sine også. Disse bildene viser hvordan han ligger og trommer på brystet når han egentlig er sliten og ligger og slapper av.
Den øverste siden ,"TV-stund", laget jeg til sist. Bare for å lage den. Jeg liker å prøve meg fram med farger og ark. Jeg har ingen hemninger når det gjelder å bruke "utradisjonelle" guttefarger. Jeg liker egentlig ikke å bruke svart/hvite-bilder. Mye av utfordringa med scrapping blir for meg å finne de rette fargene på ark som får fram bildene jeg scrapper. Ved å fjerne fargene på bildene, går noe tapt, synes jeg. F.eks. om noen år lurer vi på "Åssen så det sengetøyet egentlig ut?" eller "Hvilke farger hadde du på klærne der?".
Men fordelen med å bruke svart/hvite-bilder, blir jo at du står mye friere når det gjelder å bruke de arkene og fargene du ønsker.
Ha en fin kveld!

8 kommentarer:

  1. Kjempeflotte LOer alle sammen! Den til oss i STM er jo bare superknæsj da!! Helt herlig var den!

    Takk for at du deltar!
    Lykke til med fødsel! :)

    SvarSlett
  2. Fine LOer du har laget.

    Jeg venter spent på fødsel jeg hihi....selv om jeg ikke "kjenner" deg.

    SvarSlett
  3. Så flotte Loer!!:)

    Digger STM Loen din!! Så fargerik og herlig!! Kjempekul!!:)

    Nå håper jeg ikke du rekker flere utfordringer ;) Lykke til med fødselen:)

    SvarSlett
  4. Det er så knallflott LO'er du lager. Liker så godt de spreke fargene og den lekne stilen din, men det gjenspeiler jo hele deg!

    Lykke til - håper det skjer noen i morgen da...

    SvarSlett
  5. du lager de flotteste fargerike LOer, jeg elsker å se på de, og så liker jeg å lese dine kåserier *fnise*
    men nå må du stikke å føde så vi får se bilder av tommy/kubæsj *hihi*

    SvarSlett
  6. Å, stilen din er så herlig! Fargene, oppsettene og humoren! Digger det!

    SvarSlett
  7. Så fargerike og herlige LO'er!!

    *Lykke til*

    SvarSlett
  8. Kult at du bruker utradisjonelle guttefarger, for det gjør jeg og. Jeg kjøper skjelden ferdiglagde gutteark, synes det er så mye dystert. Alle guttemammaer jeg har snakket med "VET" at innerst inne elsker alle rosa. Min eldste sønn var helt på gråten da han i en alder av fire år sa: "Mamma, jeg synes mørkeblå er aller finest jeg." Lurer ennå på hva som fikk ham til å føle at han måtte si og mene det.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails