søndag 23. august 2009

Musikk

Jeg sliter fordi jeg i forrige innlegg skrev at jeg ikke skulle nevne graviditeten. Og det er ikke så lett. Men jeg skal prøve.

Tiåringen vår er en kul fyr som spiller trommer i korpset. I tillegg spiller han bass. Og gitar. Jeg har likt tanken på meg sjøl som en tøff rocke-mamma. Nå har åtteåringen begynt i korpset. Han velger da instrumentet WALDHORN. Og jeg ser at rocke-mammaen også må vurdere å få lange, lyse fletter mens hun jodler lystig til sønnenes tyrolermusikk.
Nå gjelder det bare å få overbevist seksåringen om at tamburin faktisk er et ålreit instrument, og deretter må vi prakke på den kommende babyen ei harpe.
Sjøl er jeg en habil blokkfløytespiller etter år med undervisningsopplegget "Pop & Rock med blokk", og mannen i huset har en ikke så verst sangstemme. Så vi ligger godt an til å bli det ultimate familiebandet etterhvert.

4 kommentarer:

  1. Spennende å se hva de driver med om 5 år. Min toåring er grisegod på munspill, for ikke å glemme EGGEDELER!

    Det må være lov å snakke om graviditet når man er i 42. uke altså. Jeg gikk som du for to år siden, fødte 16 dager over termin 14.08.09. Minner kommer tilbake, et mirakel, indelig lykke til!

    SvarSlett
  2. Jøss! Da er vi 2 waldhorn mammaer da. Pernille spiller for 3 år på rad - ett fantastisk kult instrument, men utrolig vanskelig å spille på. Her øves det iherdig omdagen - hun skal spille i operaen i september :)

    *lykke til* (føler jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails