mandag 10. august 2009

Herlige ark fra Sultane!

Jeg oppdaget for en stund siden noen ark som jeg falt pladask for, nemlig ark fra franske Sultane. Jeg fikk bestilt noen herfra, men skulle gjerne fått tak i flere. Så fikk jeg tilsendt disse herlige arkene fra en utrolig kreativ og dyktig dame, Emmanuelle Boissot. Hun hadde tatt en titt i bloggen min, og ville gjerne sende meg en gave! Besøk bloggen hennes og bli inspirert! Merci, Emma!!

Her har jeg brukt ark fra Sultane, sanmen med en del resteark, bl.a. fra 3ndypapir,BamPop og American Crafts. Og overlay fra Hambly.
Jeg måtte få unna et bilde fra førskoledagen før det dukker opp bilder fra første skoledag... Ark fra Sultane, tag fra Elles, overlay fra Hambly. Bokstavene, og den rundingen med tall på (som kalles flair) er fra AC.

De lekne arkene fra Sultane passet perfekt til en leken side - her har jeg fått med meg noen av de tingene min mellomste sønn har sagt i det siste... Uglene er fra Prima, bokstaver fra RoseMoka, Doodlebug og My little Shoebox. Små knapper fra Kimmieprout.
At han har utsagn som at frisyren min skjuler lobotomiarrene mine...vel, jeg mistenker ham sterkt for å hente MYE inspirasjon fra Tommy og Tigeren...


Ennå ei side med ark fra Sultane. Her har jeg også brukt gitar-ark fra Piggy Tales.Og til slutt en med mye forskjellig. Jeg synes jeg har linket i det uendelige i dette innlegget - vet ikke om noen synes det er til hjelp? Skulle det være at noen av dere lurer på noe, så får dere bare spørre!

7 kommentarer:

 1. takk Pia for de slag ord! sidene er vakker! Bravo! Jeg håper at Google vil bli oversatt riktig ...
  emma

  SvarSlett
 2. Så flittig du er! Kjempefine sider, som vanlig. De hadde jammen masse kule ark, de der Sultane! Skikkelig spreke!
  Ellers venter jeg spent på fødsel - din altså *hihi* - det gjør muligens du også?:o) Må bare si LYKKE TIL nå, siden det vel kan skje når som helst!:o)

  SvarSlett
 3. Så masse herlige sider du har laget i det siste. Enig i at det var kule ark! Digger stilen din, nå er du kommet blandt favorittene mine, så jeg lettere kan følge med når du lager noe nytt!

  SvarSlett
 4. Så flotte LOer. Og arkene var skikkelig tøffe!

  SvarSlett
 5. Jeg lurer på når du skal på føden da...

  Men jeg syntes LO'ene var utrolig fargerike, lekre og lekne! Digger stilen din!!

  SvarSlett
 6. Ja! Lykke til! *sånn tilfelle*

  SvarSlett
 7. Du milde himmel Pia, du er så produktiv!!! Er skikkelig imponert. Digger de kule detaljene og den herlige friske stilen. Gleder meg til å se scrappede babybilder sånn etterhvert også..
  :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails