torsdag 6. august 2009

Morsom blogg? Og Diva!

Det er jo mye artig ute i vår store blogg-verden. Mer eller mindre ufrivillig. Jeg fant denne bloggen, og hadde tenkt til å harselere litt, men så oppdaget jeg en del ufine kommentarer til innlegget hennes, så jeg får la det være....
MEN, klarer ikke å dy meg: Hun lurer jo så veldig på hvorfor de som ringte nødtelefonen sa at det gjaldt en mann på 50 år. (Det er Michael Jackson hun blogger om). Jeg skjønner ikke at det er noe å lure så voldsomt på. Hvis du er en fan av MJ, burde du vite at han var rundt 50 år gammel. Og at han var en mann - vel, det er liksom et av to alternativer. Enig i at det ikke lyser MANN av MJ, men han var vel en mann.
Det hadde vel vært mer merkelig om de hadde ringt inn og sagt at det gjaldt en kvinne på 78 år? Eller et marsvin på halvannet?
Vel, vel, Negar, håper du en dag finner svar på alle spørsmålene du sitter med.

Så til noe veldig hyggelig! Jeg vant denne runden av DIVA inne på scrapping.no!
Her er de bidragene jeg sendte inn.

Denne er en lift av minemor.
Tusen takk til dere som er innom og legger igjen en kommentar - det er veldig hyggelig!

5 kommentarer:

 1. Helt ærlig er vel ikke Negar en av de jeg ville satset på at hadde over gjennomsnittet høy IQ... For en tid tilbake var det jo noe om at hun trodde hun var gift, men så var hun det ikke likevel...et eller annet.

  Uansett, gratulerer med Diva-seier! Herlige LO'er!

  SvarSlett
 2. Så flink du er til å blogge!! En inspirasjon for slappe meg. Skal skjerpe meg snart. Håper du får tid til å blogge når nurket kommer også!:o)
  Og gratulerer så masse med Diva-seier! Følger ikke med der inne, men det var sikkert velfortjent! Flotte LO'er iallefall!:o)

  SvarSlett
 3. Grattis med DIVAtittel!! Flotte bidrag!!

  Tror nesten jeg stamte på alle sammen jeg!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med DIVA! Jeg er heller ikke så overstadig aktiv inne på noe forum, så det var flaks jeg var innom her igjen.
  Du er så utrolig flink til å bruke farger! Jeg blir skikkelig glad av å titte på arbeidene dine!

  SvarSlett
 5. Grattis med DIVA seier - velfortjent;-) Og lykke til med den lille....

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails