tirsdag 18. august 2009

Snart hverdag

Ferien har på en måte vart fram til nå.
I morra begynner hverdagen med skolestart, korps og fotball. Trur det blir vanskelig å få skvisa inn en fødsel de nærmeste dagene. Riktig "timing" er tydeligvis noe av det første vi må øve med babyen, har jeg skjønt. Her har alt vært tilrettelagt, men, nei, da, du gidder ikke å gjøre et forsøk en gang på å ta en tur ut.
Torsdag er det legetime, og hvis den joviale legen kun tar blodtrykket, og så sier med et smil "Ny time om en uke", så vurderer jeg sterkt om jeg skal skalle ham ned.
Til slutt en liten melding fra babyen til sin mor (og til alle andre som lurer på om du ikke snart kommer...)

4 kommentarer:

 1. Skjønner godt at babyen blir lei all maset hihi!!!

  SvarSlett
 2. *ler så jeg griner* Herlig body!!

  Lykke til med skolestart, korps og fotball.
  Jeg stod ute i 2 timer igår i øsepøse regnvær for å se på håpefulle spille fotball, for deretter å sitte 1 time og 15 minutter å høre på "lystig" korpsmusikk :) Så joda - her har hverdagen inntatt en. *nå skal det sies at jeg "bare" har 2 barn og ikke er høygravid* så jeg sender deg gode fødevibber og varme tanker.

  *lykke til*

  SvarSlett
 3. Haha - det kunne ikke vært noen andre en deg som kunne finne en slik body!

  Lykke til håper det 4. gullet kommer snart!

  SvarSlett
 4. Takk for tipset om vinnerlodd, hadde ikke fått det med meg i dag! SÅ MORO! Grattis til deg også, med vinnerloddet altå!. "Det unevnelige - som vi ikke maser om" får vi vel snart gratulere deg med nå....

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails